Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

We Came From Waters - 'Unfamous Quotes'


Οι We Came From Waters είναι μια indie post-punk μπάντα με βάση την Φλώρινα και σχηματίστηκαν τον Ιανουάριο του 2011. Αποτελούνται από τους Alex (φωνητικά), Thander (μπάσο), Fotis (κιθάρες) και SelfMutilator (όλα τα ηλεκτρονικά μέσα).

Έχουν μία καθαρά δική τους οπτική γωνία για το post punk. Με σκοτεινό ήχο αλλά ευδιάκριτα τα ηλεκτρονικά στοιχεία (με κύριες επηρροές από Joy Division, White Lies αλλά και Marilyn Manson), η μουσική τους χαρακτηρίζεται από δυνατές κιθάρες χωρίς να απορρίπτουν το χορευτικό τους χαρακτήρα. Τα φωνητικά του Alex, οου σε ορισμένες στιγμές θυμίζουν το μελαγχολικό Glenn Danzig, τους κάνουν να ξεχωρίζουν από συναφείς εγχώριες και όχι μόνο μπάντες.

Κυκλοφόρησαν ήδη το πρώτο τους EP με τίτλο "Famous Quotes" από την AFmusic (ίσως το ανακαλύψαμε λίγο αργά αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο σοφός λαός μας....) και είναι διαθέσιμο για free download από το επίσημο website τους http://wecamefromwaters.co.cc/.

Tracklist:

1. Android   05:07
 2. Yellow Position   04:22
 3. A Silence Like Poetry   05:57
 4. PermiTion / AdmiTion   04:12
 5. We Came From Waters   04:55
 6. The Maze   04:25
 7. Childs Play   04:33
 8. Crash   06:22



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kalispera file.
molis diavasa to arthro sou. ontws polu omorfi bada kai enas polu kalos prwtos diskos. wstoso prepei na sou pw pws to cd legetai unfamous quotes kai den kukloforei sto net gia download, gia download upirxe mono to demo.