Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Black Market Karma - 'Easy Listening' (2012)



Οι Black Market Karma είναι μια ψυχεδελική ροκ μπάντα από το νοτιοανατολικό Λονδίνο που σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 2007. Αποτελούνται από τους Stan Belton, Mike Sutton, Sam Thompson Garido, Mat Salerno, Louisa Pili και Tom Parker. Η μουσική τους καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων και ήχων, σαφώς επηρρεασμένη από τα κινήματα της ψυχεδελικής και garage σκηνής των 60s από τους The Velvet Underground, The Beatles (στα Revolver και Magical Mystery Tour) μέχρι και τους νεότερους Jesus & Mary Chain, My Bloody Valentine, Spacemen 3 και Brian Jonestown Massacre.

Η μπάντα επέλεξε να κυκλοφορήσει δύο συνεχόμενα άλμπουμς αντί για ένα διπλό σε μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι, κυκλοφόρησαν το "Cocoon" στις 29 του Ιούνη και αμέσως μετά το τρίτο τους άλμπουμ "Easy Listening" που κυκλοφόρησε στις 7 του Σεπτέμβρη και τα δύο από τη Flower Power Records. Αξια αναφοράς και ακρόασης, επίσης, είναι το EP τους "All That I've Made" και το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Comatose" που κυκλοφόρησε και αυτό μέσα στο 2012, για την ακρίβεια τον φετινό Γενάρη. 

Αν θέλετε να τα ακούσετε όλα δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ στη σελίδα τους στο label της Flower Power Records και να βυθιστείτε στα νωχελικά και ψυχεδελικά τους riffs http://www.flowerpowerrecords.com/Black-Market-Karma-Music%282467207%29.htm

Tracklist:

01. Jingle
02. WW3
03. Grand Theft Brain
04. G to C
05. Slow
06. Dancing On The Sun
07. Bloomer
08. Catsigh
09. Adrone
10. Stars And Stripes (Hammer And Sickle)
11. Neghead
12. Rough Idea


Δεν υπάρχουν σχόλια: