Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Nightstalker παρουσιάζουν το νέο τους album στη Θεσσαλονίκη


Από τη μια η γνήσια rock ‘n roll στάση τους και από την άλλη η συνεχής παρουσία τους επί σκηνής, με δεκάδες live τα τελευταία χρόνια, τους έχουν χαρίσει μια φήμη που λίγα άλλα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα. Μαζί με το σεβασμό των απανταχού φίλων του stoner rock και του rock γενικότερα.
 Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 έδωσαν το στίγμα τους, και με την κυκλοφορία του πρώτου album ‘SideFx’ (Hitch Hyke) έκαναν μεγάλη αίσθηση στην rock σκηνή. Η μεγάλη καταξίωση ήρθε με το δεύτερο album ‘Use’ (FM Records), η οποία τίναξε στα ύψη την δημοτικότητα της μπάντας. Το 2000 η μπάντα κυκλοφόρησε το “The Ritual”, το τρίτο κατά σειρά και πλέον σκοτεινό ψυχεδελικό άλμπουμ που έχουν ποτέ συνθέσει. Λίγα χρόνια μετά, το 2004, ακολούθησε το πετυχημένο άλμπουμ ‘Just a Burn’ (Mad Prophet/Nasoni), το οποίο τους χάρισε την αναγνώριση και πολύ περισσότερους fan. Το 5ο άλμπουμ τους, με τίτλο "Superfreak", κυκλοφόρησε το 2009 από την αμερικάνικη ‘cult’ εταιρία Meteorcity.
Η ωμή απλότητά τους, η δύναμη των riffs και οι ψυχεδελικές τους κορυφώσεις είναι τα στοιχεία που τους κράτησαν στις επάλξεις της heavy rock μουσικής για 20 περίπου χρόνια.
 Το καλοκαίρι του 2012 ήρθε και η καινούρια κυκλοφορία της μπάντας, με τίτλο ‘Dead Rock Commandos’,  από το αμερικάνικο label ‘Small Stone’.
Οι NIGHTSTALKER επιστρεφουν λοιπον στο 8ball live stage στις 29 Σεπτεμβριοιυ να παρουσιασουν τη νεα τους κυκλοφορια και να ισοπεδωσουν οτι εμεινε απο το εκρηκτικο live τους τον Μαρτιο.
 
Δεν χάνεται με τίποτα!!!!

http://www.nightstalkerband.com/

Line Up:
Argy: Vocals
Andreas Lagios: Bass
Tolis Motsios: Guitars
Dinos Roulos: Drums


1 σχόλιο:

SATILAU είπε...

ΑΥΤΑ ΔΕ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ