Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

The Foreign Resort - 'The Foreign Resort' (ep) [2011]


Από το 2006, από την Κοπεγχάγη, οι The Foreign Resort έχουν συνδυάσει εξαιρετικά έναν διεθνή ήχο με τραγούδια που εκφράζουν αντιφατικά αισθήματα μελαγχολίας και ευτυχίας.
Ονειρική φωνή, δυνατές κιθάρες, ισχυρά drums και μπάσο, και έντονες θεματικές μελωδικές στιγμές χαρακτηρίζουν τον ήχο του συγκροτήματος.
Τον Νοέμβριο του 2011, οι The Foreign Resort κυκλοφόρησαν τη δεύτερη τους δουλειά το ομότιτλο “The Foreign Resort EP” στην Ευρώπη για την afmusic και στις ΗΠΑ για την Monolathe Recordings. Από το κυκλοθυμικό και συναισθηματικό "Heart Breaks Down" στην ηχητική επίθεση στο "Orange Glow" και το αισιόδοξο, αγαπημένο των fan "Take a Walk". Αυτό το EP αναδεικνύει σαφώς τις επιρροές τους που άκουγαν μεγαλώνοντας, τους Joy Division, The Cure, NIN, και τους My Bloody Valentine.
Το συγκρότημα περιγράφει αυτό το EP ως ένα μεγάλο άλμα στην εξέλιξη τους σαν μπάντα και στον ήχο τους. "Όλη η περιοδεία για την προώθηση του ντεμπούτου τους άλμπουμ "Offshore" πραγματικά μας έφερε πιο κοντά σαν μπάντα. Δημιούργησε μια τέτοια ενέργεια και μας πίεσε περισσότερο. Νοιώθουμε ότι το EP συλλαμβάνει πραγματικά την κατεύθυνση που θέλαμε να είμαστε μουσικά και έπρεπε να το ονομάσουμε, The Foreign Resort", λέει ο frontman Mikkel Jakobsen.
Το φθινόπωρο του 2012 θα κυκλοφορήσουν το “Scattered & Buried” - μια συλλογή από remixes από τους Sway και Novachild, ακυκλοφόρητο υλικό, καθώς και ένα-δυο νέα κομμάτια.

Tracklisting
01 Colleen
02 Orange Glow
03 Heart Breaks Down
04 Take a Walk
05 Torch It

http://theforeignresort.com/site/#.UFTM_q7NfQ8


Δεν υπάρχουν σχόλια: