Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Scraps Of Tape – "Resident Flux" [2011]

Οι Scraps Of Tape ξεκίνησαν το 2001 και τα μέλη της μπάντας από τότε δουλεύουν συνεχώς με τον ένα ή άλλο τρόπο. Έχουν πραγματοποιήσει 6 ευρωπαϊκές τουρ, μία στην Ιαπωνία και άπειρα shows σε όλο τον κόσμο σε 14 διαφορετικές χώρες. Μέχρι τώρα, οι Scraps Of Tape έχουν ηχογραφήσει 3 άλμπουμς όλα κάτω από το ανεξάρτητο σουηδικό independent recordlabel "A Tenderversion Recording", το "Read Between The Lines At All Times" (2004), "This Is A Copy Is This A Copy" (2007) και το "Grand Letdown" (2009).

Οι Scraps Of Tape αποτελούνται τώρα από τους Johan Gustavsson (κιθάρες/drums/φωνητικά), Marcus Nilsson (κιθάρες/φωνητικά), Kenneth Jansson (μπάσο) και Jerker Kaj (κιθάρες/synths). Τα μέλη της μπάντας μπορείς να τα βρεις να συμμετέχουν και σε άλλα σχήματα όπως οι Fredrik, The VIII Arms Around You, Ghostbike, Tsukimono och Viktor Sjoberg New Jazz Ensemble.

Αυτό είναι το τέταρτο άλμπουμ τους και ξεχωρίζει για τις δυνατές κιθάρες του και τις εμπνευσμένες συνθέσεις του. Κορυφαίες στιγμές του άλμπουμ τα ορχηστρικά "Hall Tjeften" και "Wieldless", το συγκλονιστικά συγκινητικό "TV Crown" και το δυναμικό "A Feast Of Snakes".

Genre: Alternative / Experimental / Indie

Tracklist:

01 – Hall Tjeften
02 – Flera Meter Kort
03 – Wieldless
04 – TV Crown
05 – Mournlight
06 – A Feast Of Snakes
07 – The Memory Tricks
08 – Revelation Ghost



http://www.myspace.com/scrapsoftape


http://www.scrapsoftape.com/


http://www.youtube.com/watch?v=0mzxwaE7k-U


Scraps Of Tape - Flera Meter Kort (feat. Mattias Alkberg) by A Tenderversion Recording

Δεν υπάρχουν σχόλια: