Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Trampolene - 'Alcohol Kiss' [EP] (2014)


Οι Trampolene ένα τρίο από την Ουαλία (Jack Jones στα φωνητικά και την κιθάρα, Wayne Thomas στο μπάσο και τα φωνητικά , και Mr Williams στα ντραμς και φωνητικά), που ζει στο Βόρειο Λονδίνο – κυκλοφόρησαν στις 28 Απριλίου το δεύτερο EP τους 'Alcohol Kiss'.
Το EP με έξι τραγούδια που κυκλοφορεί με την προειδοποίηση 'Parental Advisory Explicit Content' ακολούθησε το 'Under The Strobe Light' EP που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.
Το 'Alcohol Kiss' ηχογραφήθηκε ζωντανά νωρίτερα αυτή τη χρονιά με παραγωγό τον Josh Green και μίξη του Cenzo Townsend (The Horrors, The Vaccines). Ο εκρηκτικός ήχος της μουσικής τους μπαίνει στα χωράφια της Brit rock, με κιθαριστικά riffs, fuzzy μπασογραμμές και άγρια ​​φωνητικά.
Η μπάντα, τράβηξε την προσοχή πολλών, όπως των XFM, Radio One μεταξύ άλλων, και πρόσφατα ονομάστηκε "New Band of the Day" από την εφημερίδα The Guardian.
Οι Trampolene είναι πιθανώς ένα από τα πιο ελπιδοφόρα καθαρά βρετανικά ροκ συγκροτήματα εκεί έξω τώρα , και καταφέρνουν να παραδώσει ποιότητα με κάθε νέα τους κυκλοφορία. Όλα τα singles των Trampolene ξεχειλίζουν από ενέργεια, και η τελευταία κυκλοφορία τους το 'Alcohol Kiss' δεν αποτελεί εξαίρεση.

Tracklist
1 - 'Alcohol Kiss'
2 - 'Camden Mannequins'
3 - 'Pack Of Bastards'
4 - 'Foolish & Hungry
5 - 'Red Sky Sings'
6 - 'Artwork Of Youth



Δεν υπάρχουν σχόλια: