Κυριακή 25 Μαΐου 2014

The Elsinores - 'Dreams Of Youth' (2014)


Οι Elsinores είναι ένα τετραμελές συγκρότημα από το Λέξινγκτον, Κεντάκι, που σχηματίστηκε το 2011. Οι Elsinores παίζουν ένα δολοφονικό στυλ fuzzed, lo - fi post punk, punk, garage rock, punk και indie rock, αυτό το καθαρό κιθάρα-ντραμς-φωνητικά στυλ.
Το "Dreams Of Youth" είναι το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας με εννέα τραγούδια, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα μέσω της Dead Tank, IFB, Karmic Swamp, Hip Kid, και Human Crush records.
Το "Dreams Of Youth" μιλά για το χτύπημα στην απελπισία, ακόμη και αν στο πίσω μέρος του μυαλού σας, γνωρίζετε ότι πρόκειται να τελειώσει με δάκρυα στα μάτια.
Συνολικά, το Dreams Of Youth είναι ένα εκπληκτικό άλμπουμ, ένα ξέσπασμα, που βασίζεται σε punk και lo-fi garage ρίζες, αλλά αποφεύγει τόσο το θυμό του hardcore όσο και τα φαντάσματα του pop-punk που σίγουρα θα ευχαριστήσουν τους οπαδούς του fuzzed punk garage και σκοτεινού post punk. 
Ακούστε στα τραγούδια τους ψιθύρους των Pixies, the Wipers, Samhain, Lost Sounds, Husker Du, και Wire. Συνιστάται ανεπιφύλακτα! Απολαύστε το!
To album μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στη σελίδα τους στο bandcamp στο link http://theelsinores.bandcamp.com/album/dreams-of-youth

Tracklist:
1.Unlearn
2.Cult of Youth
3.Grains of Sand 7
4.Empty Room
5.Salvation
6.Day of the Dead
7.Live
8.Dreams of Youth
9.Nocturne

Links:


Δεν υπάρχουν σχόλια: