Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Le Butcherettes - 'Blackhead' (2014)


Οι Le Butcherettes είναι ένα τρίο punk garage rock με επικεφαλής την Teri Gender Bender ( φωνητικά, κιθάρα, και πλήκτρα ), Jonathan Hischke ( μπάσο ), και Gabe Serbian ( τύμπανα ). Η Frontwoman Teri γεννήθηκε στο Ντένβερ, αλλά μεγάλωσε στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικού πριν μετακομίσει πρόσφατα στο Λος Άντζελες . Τον τελευταίο καιρό, η Teri Gender Bender ήταν απασχολημένη με τους Kimono Kult, ένα project που σχημάτησαν με τον συνεργάτη της Omar Rodríguez - López από τους Bosnian Rainbows και τον John Frusciante.
Αλλά τώρα, επέστρεψε ως frontwoman των Le Butcherettes , ανακοινώνοντας αιφνιδίως την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, Cry is for the Flies στις 15 Μαΐου.
Το άλμπουμ είναι ένα σκληρό rock άλμπουμ με μείγμα και από άλλα στοιχεία. Κατά περιστάσεις ωμό, μερικές φορές γλυκό, περιηγείται κάπου μεταξύ punk και pop . Η αναλογία είναι περισσότερο punk από ό, τι pop όμως. Το Cry is for the Flies, είναι ένα LP που υπόσχεται να είναι "λιγότερο in-your -face" και "πιο εσωστρεφές".
Του άλμπουμ προηγήθηκαν τα τρία singles ,το “Burn the Scab”, που καθοδηγείται από το μανιακό ουρλιαχτό της Teri, το “Your Weakness Gives Me Life”, με τη δύναμη του εκρηκτικού ρεφρέν του, και το “Demon Stuck in Your Eye” που κυριαρχείται από buzz κιθάρες.

Tracklist

01. Burn the Scab
02. Demon Stuck in Your Eye
03. My Child
04. Your Weakness Gives Me Life
05. Moment of Guilt
06. The Gold Chair Ate the Fire Man
07. Boulders Love Over Layers of Rock
08. Normal You Were
09. Poet From Nowhere
10. Crying Out to the Flies
11. Blackhead (BONUS TRACK)



Δεν υπάρχουν σχόλια: