Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Sharon Van Etten - 'Are We There' (2014)


Η Sharon Van Etten γεννήθηκε και μεγάλωσε στο New Jersey των Η.Π.Α. και αφού πέρασε από το Tennessee όπου σπούδασε, επέστρεψε στην Νέα Υόρκη και με την παρότρυνση του Kyp Malone (TV on the Radio, Iran) ξεκίνησε για μια καριέρα στη μουσική το 2009 με τον πρώτο της δίσκο 'Because I was in Love'. Ο δίσκος της, 'Tramp', που κυκλοφόρησε τις αρχές του 2012 με τη βοήθεια και παραγωγή του Aaron Dessner των National και τη συμμετοχή αρκετών ακόμα καλλιτεχνών, την καθιέρωσε στο μουσικό στερέωμα.
Ο καινούριος της δίσκος, πρόκειται για τον τέταρτο προσωπικό της δίσκο, με τίτλο Are We There, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου από την Jagjaguwar. Στη νέα της δουλειά θα συμμετέχουν μέλη από τους Efterklang, Torres και Lower Dens. Όπως πρόσφατα έχει ανακοινωθεί, το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα Weekhawken, NJ's Hobo Sound Studios και στα Electric Lady studios της Νέας Υόρκης. Την παραγωγή επιμελήθηκε η ίδια η Van Etten.
H Sharon Van Etten κυκλοφόρησε το πρώτο της single Taking Chances, η ενορχήστρωση του οποίου θυμίζει εκείνην του προηγούμενού της δίσκου, Tramp, του 2012, έχει ωστόσο αρκετές διαφοροποιήσεις. Η Van Etten δήλωσε ότι οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν «κλασικές mid-tempo μπαλάντες χαρακτηριστικές του στυλ της».

Tracklist
01. Afraid of Nothing
02. Taking Chances
03. Your Love Is Killing Me
04. Our Love
05. Tarifa
06. I Love You But I’m Lost
07. You Know Me Well
08. Break Me
09. Nothing Will Change
10. I Know
11. Every Time the Sun Comes Up

Official Site:


Δεν υπάρχουν σχόλια: