Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Digitalism - "I Love You Dude" [2011]


Οι Digitalism είναι ένα γερμανικό dance ντουέτο που σχηματίστηκε στο Αμβούργο το 2004, αποτελούμενο από τον Jens “Jence” Moelle και τον Ismail “Isi” Tufekci. Έγιναν ευρέως γνωστοί μετά το remix τους στο "Seven Nation Army" των White Stripes κάνοντας ένα τέλειο συνδυασμό χορευτικής και ροκ μουσικής.

Αυτό είναι το δεύτερο studio αλμπουμ τους μετά το σούπερ επιτυχημένο "Idealism" του 2007. Για το δεύτερο τους αλμπουμ, οι Jens Moelle και Ismail Tufekci δεν παρέκκλιναν σημαντικά απο τα πρότυπα, εντονα συρτά συνθετικά riffs με ένα μπάσο που πλησιάζει αυτό των Daft Punk, τη στιγμή που τα φωνητικά του Moelle δείχνουν ότι το αλμπουμ δεν πρέπει να ανησυχεί για το αν βγαζει συναισθημα ή οχι τελικά.

Το "Antibiotics" είναι το σημείο αναφοράς του άλμπουμ. Υπάρχουν επίσης το "Forrest Gump" που φέρνει σε μια ηλεκτρονική έκδοση των Strokes και για το οποίο το ντουέτο συνεργάστηκε με τον Julian Casablancas. Το μόνο πιθανό ψεγάδι του άλμπουμ (εκτός ίσως από τον τίτλο του) είναι ότι γίνεται αποδεκτό μόνο υπό την έννοια ενός αλμπουμ και όχι κάθε track ξεχωριστά. Από την άλλη βέβαια, μπορεί να παιχτεί ολόκληρο και να έχεις την ιδανική μουσική υπόκρουση για ένα πάρτυ.


Tracklist:

1. "Stratosphere"
2. "2 Hearts"
3. "Circles"
4. "Blitz"
5. "Forrest Gump"
6. "Reeperbahn"
7. "Antibiotics"
8. "Just Gazin'"
9.
"Miami Showdown"
10. "Encore"

http://www.thedigitalism.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: