Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Εισιτήρια και λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις των Walkabouts

Μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, οι The Walkabouts, θα βρίσκεται στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2012 για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η παρέα του Chris Eckman και της Carla Torgerson, σαν άλλοι «Bonnie και Clyde», θα βρίσκονται στις 27 Ιανουαρίου στο Γαία Live της Θεσσαλονίκης, ενώ μια μέρα μετά, το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου θα εμφανιστούν στο Κύτταρο, στην Αθήνα. Η περιοδεία των Walkabouts ξεκινάει επίσημα στις 13 Ιανουαρίου του 2012, με αφορμή την κυκλοφορία του "Travels In The Dustland", που θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου και αποτελεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους μετά το "Acetylene" του 2005.

Εκεί που η folk συναντά το punk, οι The Walkabouts από το 1984 βρήκαν εύκολα τη θέση τους ανάμεσα στους Dream Syndicate, Green On Red και Giant Sand (μετέπειτα Calexico). Με πάθος και εσωτερικότητα κέρδισαν τις καρδιές του ελληνικού κοινού και είναι σίγουρα η πιο διαχρονική μπάντα της λεγόμενης «americana» σκηνής. Ήταν μάλιστα ίσως η μόνη μπάντα από το Seattle που δεν ακολούθησε το κίνημα του grunge, αν και υπέγραψε στη Sub Pop.

"The Light Will Stay On", "Life Full Of Holes", "Nightdrive", "Follow Me An Angel", "Will You Miss Me When I Am Gone" και φυσικά και η δική τους εκδοχή για το Τραίνο που φεύγει στις οκτώ είναι σίγουρα λίγα από τα πολλά και αγαπημένα τραγούδια τους που θα μας ταξιδέψουν.

The Walkabouts
live στην Ελλάδα

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012 - Γαία Live, Θεσσαλονίκη
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012 - Κύτταρο Live, Αθήνα

The Walkabouts:

Terri Moeller/ drums, percussion, backing vocals

Glenn Slater/ hammond organ, piano, vibes, synthesizer

Michael Wells/ bass guitars & fuzz harp

Carla Torgerson/ vocals, electric guitar, cello, electric kalimba

Paul Austin/ electric & acoustic guitars

Chris Eckman/ songwriting, vocals, electric & acoustic guitars, piano, synthesizer, string arrangements

More info: www.thewalkabouts.com | www.myspace.com/walkabouts

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 22 ευρώ - Ταμείο: 25 ευρώ

Σημεία προπώλησηςΣύνδεσμος

TICKET HOUSE | METROPOLIS Πανεπιστημίου | METROPOLIS Χαλανδρίου| PUBLIC Συντάγματος | PUBLIC Mall | PUBLIC Πειραιά | www.123merch.gr | www.ticketarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: