Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Real Estate - "Days" [2011]

Οι Real Estate είναι μια Indie rock μπάντα από το Ridgewood, New Jersey και σχηματίστηκαν το 2008 από τον τραγουδιστή/ κιθαρίστα Martin Courtney, τον κιθαρίστα Matthew Mondanile, τον μπασίστα Alex Bleeker και το ντραμερ Etienne Pierre Duguay. Το 2011 ο Jackson Pollis αντικατέστησε τον Etienne στα drums και ο Jonah Maurer μπήκε επίσης στην μπάντα στα πλήκτρα και στην κιθάρα.

Έχουν κυκλοφορήσει ένα ομώνυμο άλμπουμ και έχουν παίξει σα support group σε μπάντες όπως οι Girls, Kurt Vile, Woods και Deerhunter. Φετος, οι Real Estate υπεγραψαν με την Domino Recording Company και κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους "Days" στις 18 Οκτωβρίου.

Το πρώτο πράγμα που σε εντυπωσιάζει στο "Days" είναι η πρωτογνωρη ζεστασιά του. Από το πρώτο άκουσμα στο βουκολικό "Easy" όπου ο Martin Courtney αναπολεί τα παιδικά του χρόνια να τρέχει στα χωράφια μέχρι το "Kinder Blumen" που είναι απλά απολαυστικό, αυτή η αίσθηση ζεστασιάς είναι πραγματικά διάχυτη. Κάποια σύννεφα εμφανίζονται με το άκουσμα του κάπως δυσάρεστου "Municipality" και του ματαιόδοξου "Younger Than Yesterday". Οι Real Estate κάνουν γενικά τα τραγούδια τους να διαδέχονται το ένα το άλλο τόσο αρμονικά όσο η μέρα τη νύχτα και να είναι τελικά τόσο αξιολάτρευτα και αξιομνημόνευτα παρά τη μοναχικότητα που αποπνέουν.

01. Easy
02. Green Aisles
03. It's Real
04. Kinder Blumen
05. Out Of Tune
06. Municipality
07. Wonder Years
08. Three Blocks
09. Younger Than Yesterday
10. All The Same lyrics

http://www.myspace.com/realestate

http://www.youtube.com/watch?v=_Vekc-gN68M

Δεν υπάρχουν σχόλια: