Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

White Lung – 'Sorry' (2012)


Οι White Lung είναι μια γυναικεία μπάντα κατά τα 3/4 (Mish Way φωνή, Anne- Marie Vassilou ντραμς, Grady Mackintosh μπάσοαν εξαιρέσουμε τον killer κιθαρίστα Kenneth McCorkell. Έρχονται από τον Καναδά και συγκεκριμένα από το Βανκούβερ.
Ο δεύτερος δίσκος τους  "Sorry" δεν είναι απλά ο επόμενος του ντεμπούτου "Its the Evil" του 2010 αλλά η συνέχεια αυτού. Βελτιωμένοι στην παραγωγή, και κατά κάποιο τρόπο με ακόμα περισσότερη ενέργεια, περνάνε μέσα από τα δέκα κομμάτια σε λιγότερο από 20 λεπτά με ένταση που φτάνει σχεδόν στην κατάρρευση. Πρέπει να πω πως τα φωνητικά είναι πολύ πιο προσεγμένα αυτήν την φορά, τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω, κρατώντας τέλεια την ισορροπία μεταξύ πιο δυναμικών και πιο μελωδικών στιγμών.
Η επιβλητική η φωνή της Mish Way και το φοβερό παίξιμο του κιθαρίστα Kenneth McCorkell συγχωνεύονται σε μια πανδαισία riotgrrrl/post-punk υβρίδιου, με την συμπαράσταση της μπασίστριας Grady Mackintosh  και της ντράμερ AnneMarie Vassilou.
Το “Take the Mirror,” με riff  αλά speed metal, το “Thick Lip” με το συγκεκριμένο τραγούδι να χαρακτηρίζει μάλλον την πιο noise rock πλευρά του δίσκου, και το skatepunk-like κομμάτι “Bad Way” ξεχωρίζουν.
 Aπό το αρχικό riff του δίσκου τα πάντα φωνάζουν punk rock, τo τέλειο punk προιόν. Είπαμε, είναι το νέο άλμπουμ των  White Lung, είναι καλύτερο απ’ ότι έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, βγαίνει στην Deranged που έχει μαζέψει όλα τα πουλέν και νικά τον ανταγωνισμό.

Tracklist:

01 – Take The Mirror
02 – St. Dad
03 – Thick Lip
04 – Bag
05 – Bunny
06 – I Rot
07 – Glue
08 – Those Girls
09 – The Bad Way
10 – Deadbeat

links:



Δεν υπάρχουν σχόλια: