Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Oι White Hills LIVE σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Το ροκ τρίο από την Νέα Υόρκη, οι White Hills έρχονται στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Λίγο μετά τη συμμετοχή τους στο soundtrack της νέας ταινίας του Jim Jarmusch "Only lovers left alive" και έχοντας στις αποσκευές τους το νέο τους δίσκο, οι White Hills καταφθάνουν στη χώρα μας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, και θα εμφανιστούν στη σκηνή του Six Dogs στην Αθήνα και το Eightball club στη Θεσσαλονίκη.

Το space rock trio με την avant-garde αισθητική και τις κινηματογραφικές αναφορές, έχουν στο ενεργητικό τους πολλές εκρηκτικές εμφανίσεις, ενώ από το 2005 συνεργάζονται με την δισκογραφική εταιρεία Thrill Jockey Records έχοντας κυκλοφορήσει πολλούς επιτυχημένους δίσκους.

Special guests στις εμφανίσεις τους, θα είναι οι This Is Nowhere στην ολοκαίνουργια "εκδοχή" τους που ακούει στο όνομα "Turn On Tune Down Drop d", που θα κυκλοφορήσει μέσω της νεοσύστατης εταιρείας "Hands In Sand".

Για τη συναυλία στην Αθήνα στο Six Dogs (22 Σεπτεμβρίου), το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42. Τηλ: 210 3608 366) και ηλεκτρονικά μέσω www.viva.gr, ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη στο Eightball Club (23 Σεπτεμβρίου), το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του (περιορισμένος αριθμός) από το δισκοπωλείο Λωτός, Σκρα 7 στην τιμή των 13 ευρώ, ενώ την ημέρα της συναυλίας το εισιτήριο θα έχει 15 ευρώ.

Links:


Δεν υπάρχουν σχόλια: