Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Tales of murder & dust @ live at Eightball 8.2.2013 (review)





Η κάπως αργοπορημένη είσοδος μας στο Eightball δεν μας επέτρεψε να δούμε τους δικούς μας Sick Boys Connection,  suport  της βραδιάς μιας και τους προλάβαμε μόλις στο τελείωμα τους.
Έτσι με την γνωστή καθυστέρηση μέχρι να στηθούν τα όργανα τους, οι Tales of murder and dust εμφανίζονται στην σκηνή γύρω στις 11 παρά 10' ξεκινώντας με το  'The Creeping Wave', κομμάτι από το πρώτο τους ep και με δεύτερο το Hypnotized Narcissist από το ντεπούτο τους άλμπουμ που κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο 2012, κάνουν το ιδανικό ξεκίνημα. Την παράσταση κλέβει αμέσως η γλυκιά Kathrine Kaspersen με την όμορφη παρουσία της αλλά και με το βιολί της έδινε έναν ξεχωριστό ήχο στη μπάντα.
Με την  κιθαριστική psych-pop τους μελαγχολία  ηχούν όμορφα στ' αυτιά μας και επιβάλουν τον ρυθμό τους στο κοινό που σχετικά ήταν καμιά εκατοστή άτομα (προσωπικά περίμενα λιγότερα.). Με μεγάλη μας έκληξη πάντως όταν γύρω στις 11.25'  αναφέρουν ότι θα παίξουν το τελευταίο τους κομμάτι πράγμα που μου φάνηκε πολύ περίεργο ως προς την δειάρκεια της βραδιάς. Ακολουθούν δύο ακόμη τραγούδια με τελευταίο το 'Silence' και με τον τραγουδιστή/κιθαρίστα της μπάντας να δίνει ρεσιτάλ κιθαριστικής ικανότητας, τελειώνοντας στις 12 παρά δεκα να μας αποχαιρετούν με την παραμόρφωση να παίζει ακόμα.
Γενικά πολύ καλή εμφάνιση των Δανών που απέδειξαν ότι πρόκειται για μια αρκετά καλή και ελπιδοφόρα μπάντα




Δεν υπάρχουν σχόλια: