Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Supreme Soul - 'No One's All' (2012)


Οι Supreme Soul είναι οι Tiago Nobre Dias, João de Melo, Pedro Valério, Alexandre Malhado, Gonçalo Salema de Matos από την Λισαβώνα της Πορτογαλίας.
Η μουσική τους σε γενικές γραμμές ορίζεται ως Indie Rock, με ιδιαίτερες επιρροές από post-punk και new wave από τη δεκαετία του 80.
Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από κιθάρες, electro-μπάσο και συνθεσάιζερ και περιβάλλεται από ρυθμούς, με υψηλή αισθητική και συναισθηματική ένταση στα τραγούδια τους με τη μυθική δεκαετία του 80 ως φόντο του.
Φέτος κυκλοφόρησαν το “No One’s All” - Νέο άλμπουμ με έντεκα τραγούδια που αντιπροσωπεύουν ένα ταξίδι στο βαθύτερο εαυτό, μια ωμή ερμηνεία των αρετών και της ατέλειας της ανθρώπινης ύπαρξης.
Οι Supreme Soul συνδυάζουν την ρομαντική και επική ατμόσφαιρα με την μελαγχολία και σκοτεινούς ήχους. Με αυτόν τον τρόπο η μπάντα έχει ως στόχο να χτίσει ένα όνομα στη εθνική και διεθνή μουσική σκηνή. Όπως και οι συμπατριώτες τους Uni_Form που έγιναν γνωστοί και έξω από την χώρα τους έτσι και αυτοί παίζουν το ίδιο στυλ μουσικής, μια μουσική που μοιάζει με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα όπως οι Joy Division και New Order, και oi σύγχρονοι όπως οι Interpol, αλλά σίγουρα διατηρώντας μεγάλη πρωτοτυπία και απεριόριστα όρια για την δουλειά τους.
Ξεχωρίζουν τα Beauty In The Sadness, What's Going On, More Than A Confession.

Tracklist
1 What's Going On
2 The Perfect Place For Us
3 Unbroken Tales From Outside Fakers
4 Love And Shadows
5 My Last Kiss
6 A Silent Escape
7 More Than A Confession
8 The Man Without A Face
9 Mirror Conversations
10 Vision (To Love, Fight And Say)
11 Beauty In The Sadness

links:




Δεν υπάρχουν σχόλια: