Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

My Jerusalem - 'Preachers' (2012)



Οι My Jerusalem είναι μια μπάντα από την περιοχή της Νέας Ορλεάνης με έδρα το Austin του Τέξας. Οι My Jerusalem  είναι ένα είδος supergroup μιας και τα μέλη τους είναι όλοι βετεράνοι μουσικοί με μεγάλη εμπειρία, ο Jeff Klein, περιοδεύων  μέλος και ο Dave Rosser  μόνιμο μέλος των The Twilight Singers και Gutter Twins, ο Ashley Dzerigian ήταν μέλος των Great Northern, ο Rick Nelson των Polyphonic Spree και ο Cully Symington των Bishop Allen.

Το προηγούμενο άλμπουμ τους “Gone for Good ήταν μια αρκετά καλή προσπάθεια, που τους έβαλε στο ραντάρ πολλών  ανθρώπων για τα καλά.

Το δεύτερο τους  άλμπουμ, Preachers, περιγράφεται ως postmodern gothic soul. Με επικεφαλής τον βαρύτονο Jeff Klein, στο πνεύμα του Nick Cave,το Preachers είναι μια ευπρόσδεκτη έκπληξη, προς το τέλος του έτους, όταν οι περισσότερες «καλές» νέες κυκλοφορίες άλμπουμ έχουν τελειώσει. Και αν ο Klein έχει δηλώσει ότι το Preachers είναι πιο σκοτεινό από το ντεμπούτο του συγκροτήματος, το άλμπουμ εξισορροπεί  αυτό το dark blues  με πολύ old school rock.
Το αρχικό ομότιτλο κομμάτι του δίσκου καθώς και το “Born In The Belly” δίνουν αυτό τον σκοτεινό τόνο με την σαγηνευτική γκρινιάρικη αλά Nick Cave και Leonard Cohen φωνή του Klein. Το "Mono" είναι το τραγούδι για την αγάπη όπου εκφράζει τη λύπη του για το φιλί που οδήγησε σε τόσες πολλές οδυνηρές αναμνήσεις. Πιο διασκεδαστικό ρυθμό δίνει  το "This Time" που φέρνει στο νου σου τον Edward Sharpe και τους The Magnetic Zeroes, με τους οποίους  έχουν περιοδεύσει οι My Jerusalem.
Το 6 + λεπτά "DeVoe" δίνει την πένθιμη νότα πίσω από ενδιαφέροντες στίχους, το τραγούδι διαπραγματεύεται την ηπιότερη συμπεριφορά του για το απόλυτο χάος. Οι My Jerusalem μπορούν να αποδειχθούν ειδικοί στην κλιμάκωση και το φινάλε ενός δίσκου, κλίνοντας το άλμπουμ με το blues κομμάτιI Left My Conscience In You” .

Tracklist
01. Preachers
02. Shatter Together
03. Born In The Belly
04. Mono
05. This Time
06. Death Valley
07. Devoe
08. Between Space
09. Oh Little Sister
10. Chameleon
11. I Left My Conscience In You



official site:



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I'm gone to inform my little brother, that he should also go to see this blog on regular basis to get updated from latest information.

Check out my site anti cellulite treatment