Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Λεπτομέρειες για το live των The Underground Youth στη Θεσσαλονίκη
The Underground Youth (UK) Live @ Thessaloniki

 Σάββατο 13 Οκτωβρίου @ Les Yper Yper -  Γ. Σταύρου 4, τηλ. 2310269587


Ώρα έναρξης : 21.05

Είσοδος : 8 ευρώ“I love to make music and by even the smallest recognition, is worth the effort”,

Τάδε έφη Craig Dyer, ιθύνων νους και αποκλειστικός υπεύθυνος του φαινομένου που ακούει στο όνομα The Underground Youth, άλλης μιας επικαιροποιημένης εκδοχής του cool, εμβαπτισμένης στα καθαγιασμένα νεοψυχεδελικά ύδατα. Με 5 κυκλοφορίες σε μόλις δύο χρόνια ζωής συνιστούν ένα πραγματικό στολίδι στις προθήκες της νεοσύστατης λονδρέζικης Flower Power records.

Με τα ελάχιστα των εκφραστικών μέσων στη διάθεση του ο Craig Dyer παλινωδεί ξεδιάντροπα ελκυστικά μεταξύ των αναφορών του μεταβολίζοντας την εμμονή του στον ήχο των Velvet Underground σε υπνωτιστικά καθηλωτικές μελωδίες ευφυώς ναρκοθετημένες στην κιθαριστική pop του Anton Newcombe (Brian Jonestown Massacre) και των αδερφών Reid (Jesus And Mary Chain), ενώ ενορχηστρώνει υπό την διαστημική «εποπτεία» του Peter Kember (Sonic Boom) έναν υψηλών προδιαγραφών, μινιμαλιστικά ηδονιστικό, νεοψυχεδελικό λυρισμό, προορισμένο να απογειώσει ιστορίες που αναπαύονται στην παράδοση της ντυλανικής τραγουδοποιίας τη στιγμή που ιχνηλατούν τεθλασμένες διαδρομές κινηματογραφικών ηρώων, μεταφράζοντας ιδανικά την παράλληλη ενασχόληση του με την 7η τέχνη.

Οι The Underground Youth (Craig Dyer - κιθάρα, Olya Dyer - τύμπανα, Thomas Joseph - κιθάρα) επισκέπτονται τη χώρα μας up to the time για τρείς διαδοχικές εμφανίσεις, 11, 12 και 13 Οκτωβρίου σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη προσκεκλημένοι των Catch The Soap, You Trip Me Up και Melotron Productions αντίστοιχα.Les Yper Yper

Το LYY είναι μια συνάντηση δημιουργικών ανθρώπων με σκόπο να διευρύνουν τους ορίζοντες τους μέσα από την ανοιχτή δημιουργική διαδικασία με την συμετοχή του κοινού.
Στήνουν μία πλατφόρμα επικοινωνίας με εκφραστικά μέσα την τέχνη , το design, τις ηχητικές και εικονοπλαστικές αναζητήσεις καθώς και την εμπορική εφαρμογή τους.
Η υλοποίηση ιδεών μπολιάζεται, τροφοδοτείται και επεκτείνεται με εκπαιδευτικά προγράμματα, εκθέσεις,παρουσιάσεις και οτιδήποτε προκαλεί και εξελίσει τη δημιουργικότητα .


Links

www.theundergroundyouth.com
http://the-underground-youth.bandcamp.com/

Melotron:
www.twitter.com/melotronlive

Les Yper Yper
Γ. Σταύρου 4, τηλ. 2310269587
www.facebook.com/lesyperyper

Χορηγοί επικοινωνίας
www.rodonfm.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: