Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

GRAND AVENUE LIVE στο Fuzz Club, Αθήνα

Δανέζικη μπάντα ζωντανά στην Αθήνα το Σάββατο 12 Απριλίου στο FUZZ CLUB!
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το σωστό timing, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση να δούμε τους Grand Avenue τώρα ακριβώς που οι μηχανές τους (και για την ακρίβεια οι κιθάρες τους) έχουν φουλάρει σε ταχύτητα και ορμή κατάκτησης charts & οπαδών. Όχι τυχαία βέβαια διότι μιλάμε για μία μπάντα που εκτός των 6 χρόνων που είναι μαζί έχουν προϊστορία ως φίλοι, γεγονός που από μόνο του εξασφαλίζει αυτό που ονομάζουμε «δεμένο παίξιμο» επί σκηνής αλλά και στο studio. Τι χρειάζονται τα αγόρια και κορίτσια (ειδικότερα τα τελευταία) όταν στη σκηνή έχουμε 4 πεινασμένους για επιτυχία που, προσοχή όμως, δουλεύουν?
Όλα άρχισαν εκεί που έπρεπε…Οι τέσσερις Δανοί –μετέπειτα- Grand Avenue συναντήθηκαν στο Λονδίνο το 1997 σ΄ενα μουσικό κολέγιο. Από εκεί και οι έντονες βρετανικές επιρροές, από εκεί οι εξαιρετικές κιθάρες του Niels-Kristian Baerenten που αποτελεί και το πυρηνικό οπλοστάσιο του group. Ακόμα και αυτοί που δεν είναι της αρεσκείας τους η fuzzy gum pop των 4 δανών παραδέχονται ότι η μουσική τους παραγωγή έχει τα εξής σωστά στοιχεία: καλές ενορχηστρώσεις, μοντέρνα και κλασσικά στοιχεία ήχου και ηχοληψίας, έξυπνα ρεφρέν και όπως είπαμε και παραπάνω οι Grand Avenue παίζουν πραγματικά καλά ως ομάδα και αυτό θα αποδειχθεί και επί σκηνής.
Οι Grand Avenue θα φέρουν (σύμφωνα με το απόλυτο κλισέ) στις αποσκευές τους, κατά την επίσκεψη τους στην Αθήνα, τρία album με καλύτερο το πιο πρόσφατο “The Outside” που κυκλοφόρησε μέσα στο 2007. Στο τελευταίο τους αυτό album περιέχονται και τα ήδη οικεία στο ελληνικό κοινό από το ραδιοφωνικό τους βομβαρδισμό, “Bullet”, “The Outside”, “Monday Morning”.
Grand Avenue @ FUZZ CLUBΣάββατο 12 Απριλίου
Προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των 30 Ευρω @ METROPOLIS, TICKET HOUSE, PUBLIC, VILLAGE CINEMAS

Δεν υπάρχουν σχόλια: