Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

The Cure: επίσημες ημερομηνίες!

H κυκλοφορία του 13ου studio album των Cure μπορεί να αργεί λίγο ακόμα, αλλά έχουμε τις τελικές ημερομηνιές και το concept αυτών, μια και όπως φαίνεται το group αποφάσισε να παίξει με το νούμερο 13. Συγκεκριμένα, στις 13 Μαίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο single με τίτλο "The Only One" (λεπτομέρειες, artwork και μια video-live version παρακάτω), και θα ακολουθήσουν 3 ακόμα singles (ένα κάθε μήνα) μέχρι την κυκλοφορία του, χωρίς τίτλο ακόμα, album που πλέον πήρε release date την 13η Σεπτεμβρίου 2008....curecdinsert1

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε νέα singles από τους Cure στις 13 Μαίου, 13 Ιουνίου, 13 Ιουλίου και 13 Αυγούστου. Oι εκτελέσεις των τραγουδιών δεν θα είναι ίδιες με αυτές που θα υπάρχουν στο album, ενώ σε κάθε single θα υπάρχει από ένα αποκλειστικό b-side.

Το "the οnly one' τώρα, το εξώφυλο του οποίου βλέπετε δεξιά, θα κυκλοφορήσει σε 7" single, cd single και digital download, και μαζί με αυτό θα παίρνετε (όσοι προλάβουν μάλλον) και ένα συλλεκτικό Box που θα μπορεί να φιλοξενήσει και τα 4 σινγκλάκια που αναμένονται. Οι παλαιότεροι fans των Cure θα θυμούνται ότι το ίδιο είχαν επαναλάβει και με τα singles της "Wish" περιόδου. Β-side θα είναι ένα τραγούδι που λέγεται 'Ny trip". Tην παραγωγή και τη μίξη την έχει κάνει ο Robert Smith με τον Keith Udden.

Στο link που ακολουθεί, μια live εκτέλεση του νέου single των Cure.

http://www.youtube.com/watch?v=Ps4vX8NIn5c

Δεν υπάρχουν σχόλια: