Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Nicole Sabouné - 'Must Exist' (2014)


Η Nicole Sabouné είναι από την Στοκχόλμη, μια τραγουδίστρια / τραγουδοποιός (και συμμετέχουσα στο The Voice Σουηδίας).
Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ "Must Exist" κυκλοφόρησε στις 15 Ιανουαρίου σε παραγωγή του Lasse Marten (Lykke Li, Johnossi) στα Decibel Studios στη Στοκχόλμη. Ο Ola Salo (frontman των The Ark) συνέβαλε στο γράψιμο κάποιων τραγουδιών.
Με τα hit singles "Unseen Footage From A Forthcoming Funeral", "Conquer or Suffer", "I Surrender" που προηγήθηκαν και το "Win" This Life " που μόλις κυκλοφόρησε, είχε ήδη δημιουργήσει ένα όνομα για την δουλειά της.
Δεν είναι μυστικό ότι η Nicole Sabouné μας ταξιδεύει στα '80s με Bauhaus vibes. Μυρίζει Βρετανία και post-punk, και μας συνεπαίρνει, και δίκαια θεωρείται ένα από τα νέα ανερχόμενα αστέρια της Σουηδίας.
Η μουσική της Nicole Sabouné ενώνει το νέο κύμα από τα τέλη της δεκαετίας του '70 με μια υποβλητική δύναμη. Οι αναφορές της μουσικής της πάνε στις αρχές της δεκαετίας του '80 σε post-punk μπάντες όπως οι Joy Division και οι Siouxsie and the Banshees. Οι εικονικές φιγούρες της ροκ, ο David Bowie και η Patti Smith χρωματίζουν την έκφραση της Nicole, ενώ τα φωνητικά της θυμίζουν λίγο Florence and the Machine.

Tracklist:
01 Win This Life
02 Unseen Footage From A Forthcoming Funeral
03 Haters Don't Dance
04 Conquer Or Suffer
05 Another Vision
06 Care Too Much
07 So This Is It
08 A Place To Hide
09 My Time
10 Still Gone
11 Saving Up
12 Crazy People
13 I Surrender

Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια: