Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Satellites – 'Satellites.02' (2013)


Αμέσως μετά το 'Satellites.01', που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2012, με εξαιρετικές κριτικές έχουμε το επόμενο μέρος του εξαιρετικού ταξιδιού του Johnny Vic, ενός Άγγλου που ζει στην Κοπεγχάγη και γράφει, παίζει και παράγει μουσική κάτω από το όνομα Satellites, με τίτλο του δίσκου 'Satellites.02'
Και αυτός ο δίσκος κυκλοφόρησε από την Rough Trade.
Με ότι ο Johnny αποκαλεί «εξανθρωπισμένα ηλεκτρονικά», αυτά τα τραγούδια του 'Satellites.02' αιχμαλωτίζουν τη συναισθηματική και ηχητική ακρίβεια των κλασικών Talk Talk, με στιγμές pop, και electronica με την ζεστή, βαρύτονη, αλά Matt Berninger (Νational) φωνή του Vic.
Είναι μουσική για τους οπαδούς των National, Elbow, Tindersticks και μπορώ να προσθέσω και τους Snow Patrol στον εν λόγω κατάλογο.
Το άλμπουμ είναι σοβαρό χωρίς να είναι καταθλιπτικό και είναι πολύ ευχάριστο να το ακούει κανείς. Είναι ένα τεράστιο βήμα για τους Satellites, που περιέχει πολλά συναισθηματικά ισχυρά τραγούδια που σου μένουν πολύ πιο πέρα ​​από το χρόνο εκτέλεσης τους.
Ήδη το 'Wasteland' (θυμίζει πάρα πολύ είναι National) έγινε airplay σε πολλές χώρες, είναι το single track του δίσκου και ακούγοντας το μπορείτε να καταλάβετε γιατί. Αυτό το τραγούδι σε γεμίζει με ελπίδα που αντανακλά πραγματικά την τρέχουσα ζωή μας.
Ξεχωρίζουν επίσης τα 'Neon Sun', 'Something Bigger' και 'God Bless America'.

Tracklisting:

1. Something Bigger
2. Neon Sun
3. This Is All That There Is
4. God Bless America
5. Ghost Of A Memory
6. World At Your Feet
7. Madison Park Bell
8. Bone Trophies
9. Beg Steal & Borrow
10. Wasteland
11. Hourglass


Δεν υπάρχουν σχόλια: