Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Morning Parade – "Morning Parade" (2012)


Oι Morning Parade ιδρύθηκαν το 2007 στο Essex της Αγγλίας, αποτελούνται από 5 μέλη (ο Steve Sparrow (φωνητικά / κιθάρα), ο Chad Thomas (κιθάρα), ο Phil Titus (μπάσο), ο Ben Giddings (synth) και ο Andy Hayes (ντραμς)), τα οποία γνωρίστηκαν στο σχολείο και το κολέγιο.
Πρόσφατα υπέγραψαν συμβόλαιο με την Parlophone. Από τo 2010 που κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single "Under the stars" το οποίο παίχτηκε στη δημοφιλή σειρά "The Vampire Diaries" και μετά από ένα ΕΡ η μπάντα μόλις κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ που όλοι περιμέναμε.
Το συγκρότημα αποπνέει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό indie rock, dance και electro που κάνει ακόμα και τους Delphic ή τους Foals να ριγούν.
Ο ήχος τους εμπεριέχει κιθαριές αλά the Edge (U2) και μπάσο αλά Simple Minds. Το πιάνο σαν άλλοι The Killers δίνει μια μεγαλοσύνη στον ήχο.
Κάποιος σε μια κριτική έγραψε ότι στο άλμπουμ τους ο ήχος τους είναι 'πολύ εμπορεύσιμος' εννοώντας ότι απευθύνεται κατευθείαν στο πλατύ κοινό, με όλα τα θετικά και αρνητικά που αυτό συνεπάγεται.
Ο δίσκος δεν παύει να είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, με καλές στιγμές τα Us & Ourselves, Headlights και Under The Stars.

Tracklist:

01 – Blue Winter
02 – Headlights
03 – Carousel
04 – Running Down The Aisle
05 – Us & Ourselves
06 – Under The Stars
07 – Close To Your Heart
08 – Half Litre Bottle
09 – Monday Morning
10 – Speechless
11 – Born Alone

Δεν υπάρχουν σχόλια: