Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Vaniish - 'Memory Work' (2014)


Οι Vaniish είναι μια τετραμελής μπάντα Keven Tecon, Amy Rosenoff, Adam Beck, Nick Ott από το Σαν Φρανσίσκο (όλοι πρώην και νυν μέλη των Wax Idols, The Soft Moon και Veil Veil Vanish).
Κυκλοφορούν στις 10 Ιουνίου το ντεμπούτο άλμπουμ "Memory Work " σε παραγωγή από τον Monte Vallier (Weekend, The Soft Moon, Wax Idols) και θα ξετρελάνει τους οπαδούς των The Cure, Joy Division, Interpol, Veil Veil Vanish.
Οι φίλοι του post-punk και darkwave θα αγαπήσουν αυτό το άλμπουμ - που συνδυάζει ακριβώς το σωστό ποσό της γοτθικής, σκοτεινής post-punk ενέργειας με σύγχρονο, indie πάθος, και shoegaze.
Από την πρώτη εντύπωση οι Vaniish έχουν κάποια κοινά στοιχεία με παλιές μπάντες όπως οι Siouxsie and the Banshees. Αποπνέουν μια κατήφεια, η οποία έχει εξαφανιστεί προ πολλού από τη μουσική σκηνή. Το "Memory Work " κάνει καλά τη δουλειά του διοχετεύοντας μας εκείνη την εποχή, κατ 'ευθείαν χωρίς φασαρία.
Συνολικά, το άλμπουμ είναι μια δυνατή κυκλοφορία. Σας δίνει μια καλή ιδέα για το ύφος των Vaniish και εμφανίζει το ταλέντο τους στην μετάδοση του ήχου των 90s σε αυτή τη δεκαετία.
Αλλά πριν ο δίσκος κυκλοφορήσει, η μπάντα έχει διαρρεύσει ένα κομμάτι από την επερχόμενη κυκλοφορία τους με τίτλο "Kaleidoscoped" και θα είναι το πρώτο single, ένα θυελλώδης post punk κομμάτι, με ψυχρά φωνητικά και κάποια μέρη synth.

Tracklist:
1. In Images
2. Memory Work
3. Kaleidoscoped
4. Fragment Fatigue
5. Search and Replace
6. Merge
7. Succession
8. Observatory Time
9. Loss of Sensation
10. Cold Fascination
11. La foi au fil de l’eau



Δεν υπάρχουν σχόλια: