Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

The Orwells – 'Disgraceland' (2014)


The Orwells είναι ένα αμερικανικό ροκ συγκρότημα από το Σικάγο, που αποτελείται από τους Mario Cuomo (φωνητικά), Dominic Corso (κιθάρα), Matt O'Keefe (κιθάρα), Grant Brinner (μπάσο), και Henry Brinner (τύμπανα).
Oι The Orwells φωνάζουν Αμερική. Pearl Jam, Nirvana, Seven Mary Three. Post punk, grunge, ψυχεδέλεια. Ένα ιδιαίτερο κράμα ήχων, που πλαισιώνεται από τα έξοχα φωνητικά του Mario Cuomo.
 Οι The Orwells μπορεί μόλις να άφησαν πίσω την εφηβεία τους, αλλά ήδη ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο LP τους - το έξοχο Disgraceland - στις 2 Ιουνίου .
Το ‘Disgraceland’ είναι ένα μανιφέστο για την σκληρή αγάπη, μια υψηλότερη στάση αυτοπεποίθησης και τις γενικές καταστάσεις που κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει σε όλη την διάρκεια της ζωής τους.
Αυτό το άλμπουμ μπορεί απλά να είναι ένα από τα καλύτερα του 2014. Υπάρχει πάθος, υπάρχει έμπνευση και υπάρχει απίστευτη μουσική.
Καταφέρνοντας να αναμείξει με επιτυχία την ανατρεπτική pop του κλασικού punk, την θυμωμένη βρωμιά της βρετανικής indie -rock και το νεανική πληθωρική λάμψη της ποπ του 70, το ‘Disgraceland’ είναι έντεκα διαφορετικοί λόγοι για να αγαπήσετε αυτό το συγκρότημα. 
Τραγούδια όπως το 'Gotta Get Down' και 'Who Needs You' δίνουν την αίσθηση του garage που ταιριάζει κατάλληλα σε όλα τα 11 τραγούδια
Το ‘Righteous Ones‘ είναι ασταμάτητο , ενώ το Dirty Sheets‘ έχει την ίδια απειλητική λαμπρότητα και ηλεκτρισμό, αλλά με αρκετά pop διάθεση για να γίνει υποψήφιο single.
Στη τελική όμως οποιοδήποτε από τα κομμάτια εδώ είναι και ένα υποψήφιο single. Το " Gotta Get Down " θυμίζει Pixies που έχει περάσει μέσα από το μπλέντερ των Orwells και το ‘Who Needs You?‘ έχει την καθαρή βρωμιά των Louis XIV.
 Και όλα αυτά τα πιασάρικα και βρώμικα ένστικτα κορυφώνονται με την απόλυτο ' Always N ' Forever '. Το κομμάτι είναι η συμβολή μιας φαινομενικά παθιασμένης αγάπης για την εναλλακτική βρετανική μουσική.

Tracklist:
01. Southern Comfort
02. The Righteous One
03. Dirty Sheets
04. Bathroom Tile Blues
05. Gotta Get Down
06. Let It Burn
07. Who Needs You
08. Norman
09. Always n Forever
10. Blood Bubbles
11. North Ave.

Links:


Δεν υπάρχουν σχόλια: