Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

White Fangs - 'White Fangs' (2012)


Οι White Fangs είναι μια τριμελής garage- punk μπάντα από μια περιοχή των Βρυξελλών (Ixelles) του Βελγίου και μέχρι το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους είχαν κυκλοφορήσει όλο και όλο μια κασέτα με 8 δικά τους τραγούδια και κάποια ακόμα από τους Teenage Moonlight Borderliners στην Inch allah records τον Ιούλιο του 2011.

Το Νοέμβριο του 2012 κυκλοφόρησαν το οπώνυμο ντεμούτο LP τους που ηχογραφήθηκε στα στούντιο Swampland, στην Toulouse, κατά τη διάρκεια των δύο περιοδειών τους στη Γαλλία (τον Ιούλιο του 2011 και τον Ιανουάριο του 2012). Στην ηχογράφηση συμμετείχαν οι Angelo (Warm Toy Machine) στο μπάσο, Bart (Skeptics, Wild Zeros, Mean Things, Pneumonias...) στην κιθάρα και φωνητικά, Charles (Marvin Gays) στα drums και special guest o Benjamin (Creteens, Yussuf Jerusalem...) που προσέθεσε κάποιες παραμορφώσεις στις κιθάρες σε περισσότερα από τα μισά τραγούδια.

Στο σύνολό του, είναι ένα δυνατό garage- punk άλμπουμ με το Lo'Spider να έχει κάνει μια εκπληκτική ηχογράφηση και να συμμετέχει μάλιστα παίζοντας όργανο σε δύο τραγούδια! Ξεχωρίζουν (αν και με δυσκολία γιατί συνολικά είναι ένα πολύ δεμένο άλμπουμ) τα "Drug War", "I Don't Wanna Die Again", "Wrong Numbers", "Dark SIde Of My Mind" και τα πιο punk "SIck & Sad" και "Midnight Joke".


Tracklist:

1.Drug War
2.I Don't Wanna Die Again
3.Wrong Numbers
4.I'm A Bug
5.I'm So Glad
6.SIck & Sad
7.Dark SIde Of My Mind
8.You Can't Get It Better
9.Midnight Joke
10.Second Rate


Δεν υπάρχουν σχόλια: