Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Oι Port-Royal και Absent Without Leave έρχονται στην Ελλάδα.

Οι ιταλοί post-rockers (ενδεικτικά ο όρος αφού ανακατεύουν πολλά ακόμα στην πολύ ενδιαφέρουσα μουσική τους) Port-Royal επιστρέφουν ξανά στην χώρα μας για μια εμφάνιση στο Six D.O.G.S την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 και στο την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο Coo Cafe Bar στη Βασιλέως Ηρακλείου 4 στη Θεσσαλονίκη.

Λίγους μήνες μετά την επιτυχημένη ανοιξιάτικη ευρωπαϊκή του περιοδεία, ο Absent Without Leave, κατά κόσμον Γιώργος Μαστροκώστας, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία του project του, με ένα οπτικοακουστικό live στο οποίο θα παρουσιάσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του.
Έχει κυκλοφορήσει τη μουσική του σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες εταιρείες παγκοσμίως, έχοντας συνολικά στο ενεργητικό του τρία albums, τέσσερα EPs, έξι split κυκλοφορίες και συμμετοχές σε πολλές διεθνείς συλλογές.
Έχει μοιραστεί τη σκηνή με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού χώρου στον οποίο κινείται, έχοντας εμφανιστεί live με τους God Is An Astronaut, 65daysofstatic, Piano Magic, I Like Trains, Port-Royal, Arms And Sleepers, Jeniferever, Manyfingers, The Samuel Jackson Five, Millimetrik, Section 25 και αρκετούς άλλους, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλά festivals, μεταξύ των οποίων στο Synch, European Music Day, International Museum Day, Mir, Yuria, Playhouse Gotique, Dark Days κ.ά.

Μαζί τους θα εμφανιστεί και η Dalot ή κατά κόσμον Μαρία Παπαδομανωλάκη η οποία μέσα απο το project της ως Dalot προσπαθεί να προσμίξει ηχητικά την αγάπη της για τα field recordings, την minimal electronica, την ηλεκτρο-ακουστική και post-rock σύνθεση, καθώς και την ambient shoegaze αισθητική. Μέχρι σήμερα έχει τρεις διεθνείς κυκλοφορίες στο ενεργητικό της, ένα EP (Flight Sessions EP, Coorecords, 2009) και δύο LP: το Loop Over Latitudes (n5MD, 2010) και το φετινό minutestatic (n5MD, 2011). Εχει επίσης κάνει και κάποια remix συμπεριλαμβανομένων αυτών για τους Ιάπωνες Hologram, τους Βρετανούς worriedaboutsatan καθώς και για το ελληνικό project Xρώματα.

Port-Royal, Absent Without Leave, Dalot, Dergar

Αθήνα
27 Νοεμβρίου 2011, Six D.O.G.S.
Ώρα έναρξης: 21:00. Είσοδος: 8 Ευρώ.

Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο Coo Cafe Bar στη Βασιλέως Ηρακλείου 4 στη Θεσσαλονίκη.
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ- απλά λόγω της στενότητας του χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

σχετικά links:


http://www.facebook.com/absentwithoutleave
http://www.myspace.com/geezertek
http://www.absentwithoutleave.bandcamp.com/

http://www.dalot.net/
http://dalot.bandcamp.com/
http://www.myspace.com/dalot

http://soundcloud.com/dalot

Δεν υπάρχουν σχόλια: