Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Karma To Burn @ Eightball (Live Thessaloniki 17/12/2011)







Η τριάδα φίλων που τους ειχαμε δει σα support των Monster Magnet το Δεκεμβριο του 2009 στο Λονδίνο (και πραγματικά μας πήραν τα μυαλά με εκείνη την εμφάνιση) αυτή την φορά είχε απαρτία μιας και τον Απρίλιο του 2010 είχε γράψει απουσία το ένα μέλος της. Μαζί με μας τους τρεις φυσικά και πολλοί άλλοι φίλοι όχι μόνο από Θεσσαλονίκη αλλά και από Νάουσα και Λάρισα (!!!) περιμέναμε να δούμε το "φονικό" τρίο απο τη West Virginia.

Μέχρι να μαζευτούμε έξω από το 8ball και να πιούμε και τα σχετικά μπυρόνια με σχόλια για συναυλίες, μουσικές, μέχρι και ποδόσφαιρο (σιγά που δε θα μιλούσαμε....) χάσαμε τη μισή και πλέον εμφάνιση του support group, των Ελλήνων 1000 Mods που παρουσίασαν το εξαιρετικό ντεμπούτο άλμπουμ τους "Super Van Vacation" και ζέσταναν το κοινό για αυτό που θα ακολουθούσε.

Κατά τις 10μισι το 8ball είχε γεμίσει ασφυκτικά, ο Rob είχε ταιριάξει τα πιατίνια του στο ιδανικό ύψος και ξεκίνησε να ξεντύνεται, ο Rich ήταν έτοιμος με το μπάσο στα χέρια και τα πόδια στην έκταση και ο Will έκανε το τελευταίο του τσιγάρο. Όπως ήταν αναμενόμενο, μπήκαν με το "47" από το τελευταίο τους άλμπουμ αλλά τελικά ήταν το μοναδικό που παίξανε από τη νέα τους δουλειά. Γενικά βασίστηκαν για ακόμη μία φορά στα tracks από τις πρώτες τους δουλειές (πριν το 2002 δηλαδή....) και όχι σε αυτά μετά την επανένωση τους το 2009. Μετά το τέλος του "41" το σύνθημα "Οε Οε Οε Οε Karma to Burn" δονούσε την ατμόσφαιρα κάνοντας το Rich και το Will να φωνάζει μαζί με το κοινό και το Rob να δίνει το ρυθμό με τα drums.

Σιγά σιγά το κοινό άρχισε να πηγαίνει μπροστά με την αντίστοιχη υποχώρηση του "άμαχου" πληθυσμού γιατί διαισθανόταν ότι έρχεται η ώρα του "19", του "28" και του "20". Τελικά, ήταν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία του live και εκει κυριολεκτικά το 8ball σηκώθηκε στον αέρα. Ατέλειωτο headbanging, χοροπηδητό και stage diving από ένα κοινό που πλέον τους έχει μάθει σα μπάντα και κάθε φορά είναι και μεγαλύτερο.

Για να γκρινιάξω και λίγο τώρα και με την άδεια του κοινού που θα διαβάσει το review, μοναδικό μελανό σημείο η επανάληψη κομματιών στο encore (για αυτό δεν το παραθέτω και στο setlist...) που προσωπικά με δυσαρεστεί όταν γίνεται στα live. A και κάτι άλλο (για να το διασκεδάσουμε και λίγο)- η μπαγκέτα του Osvald που έσκασε ξώφαλτσα στο κεφάλι μου και δεν πρόλαβα να τη μαζέψω...

Setlist

01. 47
02. 8
03. 39
04. 41
05. 14
06. 34
07. 42
08. 5
09. 1
10. 19
11. 32
12. 28
13. 20

Ευχαριστούμε τον καλό μας φίλο Άκη Καλλόπουλο για τις φωτογραφίες που μας τις έδωσε...



1 σχόλιο:

mail order brides russian είπε...

A sinful asterisk profiles an obsessed legend. Next to the heterosexual stamps a culture. Below the fewer research pauses russian order bride. The radius socks a gone criterion. The woman befriends the earth outside any derivative. Russian order bride glows next to the drawback.