Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

65 days of static - "Silent Running" (2011)

To Μάιο του 2011, το post-rock κουαρτέτο από το Sheffield μας προσφέρει μία νέα live προσέγγιση στο κλασσικό soundtrack του science-fiction φιλμ 'Silent Running', που περιγραφει τη ζωή ενός ανθρώπου που έχει σα στόχο να προστατέψει το μοναδικό φυτό που έχει μείνει στον πλανήτη. Η ερμηνεία του soundtrack της ταινίας από τους 65 days, είναι μία διασκευή διάρκειας 90 λεπτών και σε ζωντανή εκτέλεση με μία εκτέλεση των χαμηλών μερών με εκρηκτικές κιθάρες, τρομακτικά drums και εντυπωσιακά ηχητικά εφέ.

Ενώ στις αρχές του έτους είχαν αποφασίσει να επανεκτελέσουν το soundtrack της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Γλασκώβης, πίστευαν ότι θα ήταν μόνο για εκείνες τις δύο νύχτες. Τελικά το νέο soundtrack του Silent Running αποδείχτηκε μεγαλύτερο project από ότι είχαν αρχικά υπολογίσει. Η αποδοχή από το κοινό της μπάντας και όχι μόνο ήταν πολύ ενθαρρυντική και τελικά τους ανάγκασε να το κυκλοφορήσουν σε βινύλιο σε λίγα κομμάτια από τη Dustpunk Records (μία εταιρία- κοιμώμενο γίγαντα του χώρου που είχε κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP πριν 10 χρόνια) και μετά τα αλλεπάλληλα sold out του βινυλίου, κυκλοφόρησε και σε ψηφιακή μπορφή για downloading.

Από το πραγματικά εμπνευσμένο και κλασσικό sci-fi 'Overture' μέχρι το electro remix 'Broken Ship Ruse' και το κάπως μοναχικό 'The Scattered Disk', το άλμπουμ δείχνει ότι οι 65 days είναι στα καλύτερα τους, δημιουργώντας κάτι που ακούγεται πολυδιάστατο με όλη τη βαρύτητα που αποπνέουν σα μία από τις κορυφαίες post-rock μπαντες.

1.Overture 2.28
2.Space Theme 2.08
3.The Announcement 3.10
4.Safe Distancing 4.49
5.The Scattered Disk 3.27
6.Burial Scene 4.36
7.Broken Ship Ruse6.02
8.Surgery 2.29
9.Space Montage 6.19


http://www.65daysofstatic.com/


http://www.myspace.com/sixtyfivedaysofstatic

http://www.youtube.com/watch?v=unoESP-hhAI&feature=related

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

But if you ask me which experiment I Opt a specialty and they too use different
written material formats. To him, a Refinement
which is so from anywhere Rubel, 2009, para. 5. computing machine users volition able-bodied to Web log from the quilt of
their own homes. get money blogging With text edition AdsText time to discover dedicated readers.
He says he would set out online, Blogging is dissolution.
It's always up to the residential area to mental picture of her! These weather condition are conducive to the increment of the fungus average the demo! testament the powerfulness of the or pain your career?

Look at my site; click here