Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Moke - "Moke And Metropole Orkest" [2010]

Οι Moke ένα γκρουπ από το Άμστερνταμ έγινε αναμφίβολα το γκρουπ που έχει πάρει το συντομότερο δρόμο προς την επιτυχία.Ποιο γκρουπ μπορεί να καυχηθεί εμφανίσεις στις μεγάλες σκηνές γνωστής φήμης φεστιβάλ, όπως το Pinkpop,

Lowlands και Parkpop at home και Sziget στην Ουγγαρία κατά το πρώτο ενάμιση χρόνο της ύπαρξής της; Η ιστορία τους ξεκίνησε με δύο support εμφανίσεις στον Paul Weller στο τέλος του 2006, στο Φόρουμ του Λονδίνου. Ο Modfather προσκάλεσε το γκρουπ προσωπικά, και το κάνει και πάλι τώρα για την επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία του αυτό το φθινόπωρο. Στο μεταξύ οι Moke έχουν γίνει μια τεράστια επιτυχία στην εγχώρια Ολλανδική αγορά, όπως εύστοχα έχει διαπιστωθεί με παραπάνω συμμετοχές σε φεστιβάλ και δύο sold-out περιοδείες σε κλαμπ .

Πείτε το
'neo wave' ή «Britrock», αυτό που παίρνετε είναι μια παρτίδα τραγουδιών που ακτινοβολεί η ποπ ευαισθησία ενισχυμένη με καλό καλό τραγούδι. Ο τραγουδιστής Felix Maginn είναι ένα παιδί του Μπέλφαστ, εξ ου και τα εξαιρετικά φωνητικά οι βαθυστόχαστοι στίχοι για την ελπίδα, την αγάπη, τον πόλεμο και την ειρήνη. Mετά το Shorland (2007) και το The Long And Dangerous Sea (2009), το Moke And Metropole Orkest είναι ένα live άλμπουμ με τις επιτυχίες τους ηχογραφημένο με την Ορχήστρα Metropole.
Πολύ καλή διασκευή στο
Enjoy The Silence των Depeche Mode.

Tracklist

01. Survive
02. Emigration Song
03. Enjoy The Silence
04. The Long And Dangerous Sea (Live At Pinkpop)
05. Last Chance (Live At Pinkpop)
06. This Plan (Live At Pinkpop)
07. Terrible End (Live At Pinkpop)
08. Black And Blue (Live At Pinkpop)
09. The Long Way (Live At Pinkpop)
10. Love My Life (Live At Pinkpop)
11. Switch (Live At Pinkpop)
12. Ghost (Live At Pinkpop)
13. Here Comes The Summer (Live At Pinkpop)
14. Lament (Live At Pinkpop)
15. Survive (Orchestral Version)



http://www.myspace.com/moketheband
http://www.mokemusic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: