Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

The BellRays - "Black Lightning" [2010]


Οι BellRays (Πάντα κεφαλαία το B και το R) είναι μια αμερικανική μπάντα που συνδυάζει τη punk rock μουσική με την ψυχή και τα blues. Το συγκρότημα αποτελείται από την Lisa Kekaula (φωνητικά), τον Bob Vennum (κιθάρα), Justin Andres (μπάσο) και Stefan Litrownik (τύμπανα). Το γκρουπ, που ιδρύθηκε στις αρχές του 1990 στο Riverside, California, υπερηφανεύεται για την ανεξαρτησία του. Οι BellRays ήταν αρχικά ένα δίδυμο που έπαιζε vintage R & B, αλλά προστέθηκαν περισσότερα μέλη και ο ήχος του συγκροτήματος προχώρησε σε ένα πιο ακατέργαστο, πιό punk, blues, rock & soul ήχο που ακούγεται ως σήμερα.
Από το 1990 στην κορυφή των αμερικανικών charts στην εναλλακτική μουσική, κάνουν ευτυχώς ένα δώρο σε όλους τους οπαδούς τους (και όχι μόνο), το νέο τους album, "Black Lightning".
Το άλμπουμ είναι πολύτιμο και βαρύ, ταυτόχρονα, δυναμικό και μαλακό πηγαίνοντας από MC5 σε Janis Joplin, με μια Punk μανία.
Ένα άλμπουμ που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε, λόγω της μίξης οργής και πόνου από τα blues, αισθησιασμού και επιθυμίας για
hard rock εξέγερση.

Κάτι ακούγεται ότι θα έρθουν και από τα μέρη μας. Τους περιμένουμε................!

Tracklisting:

1 : Black lightning
2 : Hell on esrth
3 : Sun comes down
4 : On top
5 : Anymore
6 : Power to burn
7 : Living a lie
8 : Everybody get up
9 : Close your eyes
10 : The way

http://www.thebellrays.com/

http://www.myspace.com/thebellrays

Δεν υπάρχουν σχόλια: