Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Συνεχίζεται κανονικά το Rockwave Festival 2009



Από το Δελτίο Τύπου της Didi Music: Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως το team του Rockwave Festival, μετά από μεγάλες προσπάθειες, που διήρκεσαν πάνω από 12 ώρες και όλο το βράδυ, κατάφερε να επιδιορθώσει τις τεχνικές ζημιές που προκλήθηκαν στην κεντρική σκηνή αλλά και στον πύργο ελέγχου, καθώς και να αντικαταστήσει τμήματα του τεχνικού εξοπλισμού που καταστράφηκε ολοσχερώς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που ξέσπασαν χτες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαλακάσας.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά για τις 29 & 30 Ιουνίου, με Motley Crue, WASP, Slipknot, Mastodon, Down, Monster Magnet, Saxon, Arch Enemy, Lita Ford κα.
Οι ζημιές αφορούσαν στην καταστροφή μεγάλου μέρους του τεχνικού εξοπλισμού τόσο των καλλιτεχνών όσο και του φεστιβάλ. Η καταρρακτώδης βροχή και η χαλαζόπτωση έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και το κατέστησαν επικίνδυνο προς χρήση. Το Rockwave Festival συνεχίζεται κανονικά για τις επόμενες 2 ημέρες, 29 & 30 Ιουνίου. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την κατανόηση και συμπαράσταση του, αλλά και όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας στην χτεσινή απρόσμενη ακύρωση της 2ης μέρας του φεστιβάλ. Και ένα μεγάλο «ευχαριστώ!» σε όλους τους campers του Rockwave Festival για τη θετική τους στάση!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Οι κάτοχοι μονοήμερου εισιτηρίου για την 2η μέρα του φεστιβάλ μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ, είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.
Οι κάτοχοι Διήμερου εισιτηρίου για την 1η & 2η μέρα του φεστιβάλ, μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το 1/2 του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.
Οι κάτοχοι Τετραημέρου εισιτηρίου, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το 1/4 του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: