Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Στόχος των Linkin Park να φτάσουν τους Μuse!!!


Νέο δίσκο μπορεί να μην έχουν μέσα στο 2009 ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν θέσει στόχους. Ο λόγος για τους Linkin Park που θέλουν να κλέψουν τα σκήπτρα από τους Muse ως η καλύτερη live μπάντα του πλανήτη.
Μάλιστα έχουν ορίσει και τη συναυλία στην οποία θα προσπαθήσουν να …κλέψουν τον τίτλο. Την 1η Αυγούστου είναι headliners στο 1ο Sonisphere Festival που θα διεξαχθεί στη νοτιοανατολική Αγγλία και εκτός αυτών συμμετέχουν οι Metallica (headliners της 2ης μέρας), οι Heaven & Hell, οι Nine Inch Nails, οι Mastodon και άλλοι.
«Οι Muse είναι από τους καλύτερους, αν όχι οι καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε τέλειοι», τόνισε ο frontman, Chester Bennington ενώ για τους Metallica δήλωσε πως μόνο καλό μπορεί να τους κάνει η παρουσία τους. «Νομίζω πως μπάντες σαν και αυτές σε ανεβάζουν. Δύο επιλογές έχεις, ή να τα δώσεις όλα ή να βάλεις την ουρά στα σκέλια και να ελπίζεις πως θα τα βγάλεις πέρα».
Οι Muse τα τελευταία χρόνια κερδίζουν το ένα βραβείο μετά το άλλο για τις καταπληκτικές live εμφανίσεις τους. Όσο για τους Linkin Park θυμίζουμε πως στις 21 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Terra Vibe ενώ αυτή την περίοδο δουλεύουν και σε νέο δίσκο, σε παραγωγή του Rick Rubin. Πηγή:contra.gr
Eίπαμε ή βάζεις ή δεν βάζεις στόχο...
videos

Δεν υπάρχουν σχόλια: