Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ejekt festival 2009 - Hμέρα 1η review

White Lies άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέσσερα πιτσιρίκια επί σκηνής, να παίζουν τόσο καλά και δεμένα και ένας τραγουδιστής που ενίοτε προσηλωνόταν στο μικρόφωνο ως άλλος Ian Curtis και άλλοτε κινούταν και ερμήνευε σαν τον Julian Cope. Iδανικό άνοιγμα του φεστιβάλ.
Οι Starsailor πήραν τη σκυτάλη στο γνώριμο mellow ύφος τους. Highlights όπως ήταν αναμενόμενο, τα “Tell Me It’s Not Over” και “Alcoholic”. Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, χωρίς ιδιαίτερο νεύρο όμως. Στο τέλος πάντως, έκαναν την ανατροπή τραγουδώντας το “Hot ‘N’ Cold” της Katy Perry!
Ακολούθησαν οι Editors, που είχαν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια στην παλιότερη εμφάνισή τους στο Rockwave. Ευτυχώς οι προσδοκίες επαληθεύτηκαν, αφού έδωσαν μια πολύ καλή συναυλία με μπόλικο υλικό από το επερχόμενο άλμπουμ τους, το οποίο όπως φάνηκε, θα είναι άκρως ηλεκτρονικό. Παρόλα αυτά, η κιθαριστική new wave των Editors μοιάζει να τους ταιριάζει καλύτερα από τα bling bling που ακούσαμε χθες.
H πρώτη μέρα έκλεισε με τους Pixies. Σαφώς πιο σκληροί από την προηγούμενη φορά που εμφανίστηκαν στο Rockwave, ξεσήκωσαν, όχι μόνο την παλιά φρουρά οπαδών, αλλά παραδόξως και μικρότερες ηλικίες, που έδωσαν δυναμικό παρών στις πρώτες σειρές.Highlights τα “Gouge Away” και “Monkey Gone to Heaven”.Ραντεβού απόψε για Subways Klaxons, Εcho And The Bunnymen, Jarvis Cocker, Royksopp, 2 Many DJ’s και James Lavelle!
Πολύ καλή μέρα...

1 σχόλιο:

pluto music mag είπε...

symfwnoume, an kai tous editors tous perimena pio dynatous k ontws tous tairiazoun kalytera oi kithares