Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Αναβάλονται και άλλες τέσσερις εμφανίσεις των Depeche Mode


Τόσο η συναυλία της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη (14/05) όσο και οι επόμενες τέσερις εμφανίσεις των Depeche Mode αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης υγείας του τραγουδιστή του συγκροτήματος Dave Gahan, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη. Όπως ανακοινώθηκε, το συγκρότημα αναβάλλει τις εμφανίσεις του, σε Βουκουρέστι (16/5), Σόφια (18/5), Βελιγράδι (20/5) και Ζάγκρεμπ (21/5). Οι αντίστοιχες διοργανώτριες εταιρείες συνιστούν στους φαν που ήδη έχουν αγοράσει εισιτήρια να τα κρατήσουν.
Σημειώνεται οτι το νέο για την υγεία του τραγουδιστή, έγινε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μπάντας και αναφέρει πως ο Gahan «χτυπήθηκε» από τον ιό της γαστρεντερίτιδας λίγο πριν βγει σκηνή του Terra Vibe στην Αθήνα και συγκεκριμένα αναφέρει, «Την δεδομένη στιγμή προτεραιότητα έχει η ανάρρωση του και η άμεση επιστροφή του στην περιοδεία».
Όπως και στην Αθήνα, διοργανωτές και συγκρότημα συμβούλευσαν τους Τούρκους fans να μην πετάξουν τα εισιτήρια τους καθώς είναι πολύ πιθανή η μετάθεση των shows σε άλλες ημερομηνίες.
Εδώ να σημειώσουμε πως από την ώρα που στο Terra Vibe εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος των Depeche Mode και η αντίστοιχη της διοργανώτριας εταιρίας, ένα όργιο φημών άρχισε να μεταδίδεται από στόμα σε στόμα. Άλλοι ήθελαν τον 47χρονο τραγουδιστή να έκανε υπερβολική χρήση ναρκωτικών (έχει βεβαρημένο ιστορικό) και άλλοι πως είχε μεγάλο καβγά με την Ελληνίδα σύζυγο του. Πηγή:conta

Δεν υπάρχουν σχόλια: