Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Tom Hickox - 'War, Peace and Diplomacy' (2014)


Η σημερινή μουσική σκηνή δεν υπολείπεται από άνδρες τραγουδιστές / τραγουδοποιούς που συναγωνίζονται για να τραβήξουν την προσοχή μας, αλλά με το ντεμπούτο άλμπουμ του 'War, Peace and Diplomacy' που κυκλοφορεί στις 10 Μαρτίου, θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι ο Tom Hickox τοποθετεί τον εαυτό του στην κορυφή της λίστας μαζί με τους όμοιούς του Richard Hawley (ο οποίος είναι guest στον δίσκο, και στον οποίο ο Tom ήταν support το περασμένο χρόνο), ο John Grant και ο (συχνά υποτιμημένος) Ed Harcourt.
Ο Hickox γεννήθηκε σε μια μουσική οικογένεια, με τον πατέρα του να είναι ένας σπουδαίος μαέστρος, και είναι πιθανό ότι αυτό το κλασσικό υπόβαθρο να έχει διαρρεύσει στη σύνθεση των τραγουδιών του. Αυτός ο δίσκος δεν είναι κλασική μουσική, όμως, είναι κλασικός με την έννοια ότι έχει σχεδιαστεί για να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, χωρίς τάσεις και σκηνές. Είναι πολλή σοβαρή δουλειά και απαιτεί την προσοχή του ακροατή, μαγεύοντας μας με ιστορίες με ένα δεμένο cast χαρακτήρων.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με το 'War, Peace and Diplomacy' βλέπουμε την ανάδυση ενός νέου και εξαιρετικά προικισμένου ταλέντου. Ο Tom Hickox απαιτεί την προσοχή σας . Η φωνή του, κάτι μεταξύ Nick Cave και Anthony & The Johnsons (και με ψήγματα Scott Walker) θα σας μαγέψει.
Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το πρώτο single The Angel Of The North εδώ
Όπως και να ακούσετε κάποια κομμάτια του δίσκου εδώ

Tracklist:
01 The Angel Of The North
02 The Pretty Pride of Russia
03 Out Of The Warzone
04 Your Baby Was Asleep
05 White Roses Red
06 Let Me Be Your Lover
07 A Normal Boy's
08 The Lisbon Maru
09 Good Night


Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια: