Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

The Yukon Dreams - 'Little Worlds' (2014)


Μόλις ακούγεται το όνομα του Pall Jenkins οι λάτρεις της Αμερικάνικης indie rock τεντώνουν τα αυτιά τους αμέσως . Μιλάμε για ένα από τα πιο εξέχοντα αστέρια τραγουδιστές- τραγουδοποιούς της Αμερικής που τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει δημιουργήσει έργα μεγάλου καλλιτεχνικού διαμετρήματος είτε ως Three Mile Pilot είτε ως Black Heart Procession . Η σκοτεινή ατμόσφαιρα και η μελαγχολία ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν τους, που είναι επίσης εμφανής στο νέο δημιούργημα του, τους The Yukon Dreams , (από κοινού με τον Paulo Zappoli και Larry Yes)
Το " On the Water " είναι το πρώτο κομμάτι που ακούστηκε από το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο "Little Worlds " το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες . Ένα τραγούδι κρύο, σκοτεινό, trippy με μελαγχολική συγκρατημένη περιγραφή . Το "On the water" είναι ένα από τα μόλις δύο τραγούδια που έχουν στίχους στο δίσκο, το υπόλοιπο θα αποτελείται από instrumental κομμάτια.
“Έφτιαξα μόνο100 αντίτυπα του CD μόνος μου, έτσι δεν έχω καμία ιδέα για το πώς να σας πω να πάρετε το άλμπουμ. Τα πουλώ στην περιοδεία μου στην Ευρώπη. Υποθέτω ότι θα μπορούσε να έρθει κάποιος στα show μας και να αγοράσετε ένα” μας λέει ο Pall Jenkins

Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια: