Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Οι The Brian Jonestown Massacre έρχονται στην Ελλάδα


Η μπάντα  ορόσημο της ψυχεδελικής σκηνής τα τελευταία 25 χρόνια, οι Brian Jonestown Massacre, έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα, για μια μοναδική εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club.

Δελτίο Τύπου

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει στην Αθήνα τόσο πολλά και καλά psych-rock συγκροτήματα που, αν τα μαζεύαμε σε μία ενιαία διοργάνωση, σίγουρα θα μας ζήλευε ακόμα και το περίφημο φεστιβάλ του Austin.

The Black Angels, Black Rebel Motorcycle Club, Allah-las, Dead Meadow, Wooden Shjips, Crystal Stilts, Asteroid #4, Black Lips, Night Beats, White Hills, Moon Duo, Follakzoid, Underground Youth, Wall Of Death, The Lucid Dream και αρκετοί ακόμα, έχουν πραγματοποιήσει ορισμένες από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες εμφανίσεις σε διάφορα venues της πόλης, επιβεβαιώνοντας πως η άνθηση της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής μόνο τυχαία δεν είναι. Και τώρα, έρχεται η στιγμή να δούμε από κοντά από που ξεκίνησαν όλα…

Οι Brian Jonestown Massacre, η μπάντα της μεγαλοφυΐας που ακούει στο όνομα Anton Newcombe, έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα, για μία και μοναδική εμφάνιση, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στο Fuzz Live Music Club!

Η προπώληση ξεκινάει στα 20 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 24 ευρώ. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Σημεία διάθεσης: καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ticket House και, online, στα www.viva.gr και www.public.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: