Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Nada Surf – "Stars Are Indifferent to Astronomy" (2012)

Τέσσερα χρόνια μετά το εξαιρετικό "Lucky" και δύο μετά το άλμπουμ διασκευών “If I Had A Hi-Fi”, οι Nada Surf επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ, “Stars Are Indifferent To Astronomy”.
Το Stars Are Indifferent To Astronomy είναι η έβδομη δουλειά τους και δίχως αμφιβολία είναι μια δουλειά πλημμυρισμένη από αγάπη γι αυτό που κάνουν. Η Νεουορκέζικη τριάδα των Matthew Caws (φωνητικά, κιθάρα), Daniel Lorca (μπάσο) και Ira Elliot (τύμπανα) δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Ηχητικά γυρίζουν πίσω στο rock 'n 'roll του “Karmic EP” του 1995 διατηρώντας συγχρόνως την μελωδική pop που τους έκανε γνωστούς τα τελευταία χρόνια.
Το single ,"When I Was Young" ξεκινάει με ακουστικό στυλ που θυμίζει Big Star ή Go-betweens, πριν καταλήξει σε ένα πραγματικό shoegaze έπος. Κομμάτια όπως τα "Clear Eye Clouded Mind","Looking Through", "Waiting For Something" και "The Future" γεμάτα ενέργεια,( μας θυμίζουν λίγο Foo Fighters και Phoenix) ξεχωρίζουν και κάνουν το Stars Are Indifferent To Astronomy τον πιο γεμάτο δίσκο τους.

Στο επίσημο site της μπάντας στην διεύθυνση http://www.nadasurf.com/ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το τραγούδι "When I Was Young".

Tracklist:
1. Clear Eye Clouded Mind
2. Waiting for Something
3. When I Was Young
4. Jules and Jim
5. The Moon Is Calling
6. Teenage Dreams
7. Looking Through
8. Let the Fight Do the Fighting
9. No Snow on the Mountain
10. The Future

http://www.myspace.com/nadasurf



Δεν υπάρχουν σχόλια: