Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Moss - 'We Both Know the Rest Is Noise' (2014)


Οι Moss είναι μια τετραμελής indie μπάντα με έδρα την Ολλανδία. Μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ στην εταιρία Excelsior και τα τραγούδια τους έχουν παρουσιαστεί σε πολλές συλλογές. Το 2010 κέρδισαν το βραβείο VPRO 3voor12 Άλμπουμ της Χρονιάς για το "Never Be Scared / Don 't Be A Hero".
Μόλις κυκλοφόρησε το “We both know the rest is noise” τέταρτο άλμπουμ από το ολλανδικό συγκρότημα που εξισορροπεί και πάλι ανάμεσα σε εναλλακτικές και radio friendly ροκ κιθάρες. Μια πλούσια συλλογή έξυπνων τραγούδια με ασυνήθιστους ρυθμούς.
Το δικό τους μίγμα της ρυθμικής indie rock με τις φωνητικές αρμονίες και μια ψυχεδελική νότα πήρε μια αναπάντεχη στροφή από τα πρώιμα γλυκά και ανθεκτικά pop τραγούδια τους.
Το “We both know the rest is noise” είναι to καλύτερο άλμπουμ των Moss μέχρι σήμερα. Οι Moss έχουν αφήσει πολλές, σαφείς επιρροές να εισέλθουν στον ήχο και στη μουσική τους, χωρίς να χάσουν τον εαυτό τους σε αυτή τη διαδικασία. Αντίθετα, οδήγησε το συγκρότημα δημιουργώντας τραγούδια με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, τέλειο ήχο και γεμάτη φρεσκάδα.
Αμυδρά θυμίζει Radiohead στο “In Rainbows” κατά περιστάσεις, και αυτό είναι μια φιλοφρόνηση.

Tracklist
01. Today’s Gold
02. She’s Got A Secret
03. Unilove
04. As I Rest My Arms With Faith
05. New Shape
06. Reset
07. Bruised
08. Slower End
09. This Is The End Of Everything
10. Health
11. We Both Know The Rest Is Noise


Δεν υπάρχουν σχόλια: