Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Primavera Sound 2014 Line-up


Φέτος μετά την ανακοίνωση των τριών πρώτων ονομάτων (Arcade Fire, Pixies και Neutral Milk Hotel) για το φετινό Primavera Sound στην Βαρκελώνη, στις 29-31 Μαίου 2014, περιμέναμε και το υπόλοιπο line-up του φεστιβάλ, που πάντα είναι πολύ πλούσιο, το οποίο θα ανακοινωθεί με έναν πρωτότυπο τρόπο. Μέσω της προβολής ενός film με τίτλο "Line - Up"
Την επόμενη Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 21:30 (ώρα Ελλάδος) το Primavera Sound και η Heineken θα κάνει πρεμιέρα της ταινίας "Line - Up" ταυτόχρονα στους κινηματογράφους στις κυριότερες πόλεις της Ισπανίας και στο διαδίκτυο στο http://www.line-upthemovie.com. Το "Line - Up" γυρίστηκε στο Ντιτρόιτ, την πρώην πρωτεύουσα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας , που αυτή τη στιγμή ζει μια πρωτοφανή κρίση και όπου ο κύριος χαρακτήρας της ταινίας, ένας πωλητής σε δισκάδικο, ζει μια μοναδική εμπειρία, χάρη σε έναν μυστηριώδη δίσκο .
Η προβολή θα ξεκινήσει στις 21:30 (ώρα Ελλάδος) ακριβώς.
 Στη Βαρκελώνη , μετά την ταινία οι θεατές θα κληθούν σε ένα πάρτι στο Principal Teatre, που βρίσκεται στο κέντρο της Βαρκελώνης, στις 22:45 όπου θα υπάρξει μια συναυλία έκπληξη με ένα από τα διεθνή συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν στο φετινό Primavera Sound και ένα dj set από τον Dj Coco.

Δεν υπάρχουν σχόλια: