Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

We Are Wolves - 'La Mort Pop Club' (2013)



Οι We Are Wolves είναι τρεις Καναδοί, οι Alexander Ortiz, Vincent Levesque, Pierre-Luc Bégin που από τον πρώτο τους δίσκο (2005 - Non-Stop Je te plie en deux) μας έδειξαν τι ακριβώς είναι ικανοί να κάνουν.
Από τότε έβγαλαν άλλους τρεις, ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Μόλις πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν τον καινούριο τους δίσκο με τίτλο "La Mort Pop Club" μέσω της Dare to Care Records. Την μίξη και την παραγωγή ανέλαβαν οι Adrian Popovich και Joseph Donovan (Sam Roberts, The Dears) στο Mountain City Studio.
Είναι δύσκολο να περιγράψεις τη μουσική που πάιζουν οι We Are Wolves. Κι αν ακούσεις τους ίδιους να αυτοπροσδιορίζονται μπερδεύεσαι περισσότερο : "ένα γρήγορο post-punk τοπίο, με αναλογικά δέντρα".
Όπως και να 'χει, σίγουρα πρόκειται για πολύ ψαγμένο post-punk, εμπλουτισμένο με μπόλικο ηλεκτρονικό ήχο, κάτι που τους κάνει να μοιάζουν με τους Devo (τους θυμάστε αυτούς;).
Με τον τελευταίο τους δίσκο "La Mort Pop Club" μοιάζουν να αποστασιοποιούνται λίγο από τα synthesizers, και ο ήχος τους να κερδίζει σε βίαιο ρυθμό.
Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου "La Mort Pop Club" επιβεβαιώνει τη στενή σχέση έχει η μπάντα σχηματίστηκε με τον μινιμαλισμό. Φλερτάρουν με fuzzy garage-punk riffs , χωρίς βάζουν στην άκρη τους συνηθισμένους αναλογικούς τους πειραματισμούς και μελωδικές στιγμές.
Δώστε βάση στους κυρίους γιατί μιλάμε για πολύ πολύ καλή μουσική. Ιδιάζουσα βέβαια, αλλά πολύ καλή. Όποιος δεν τους ξέρει, χάνει. 
Τα 'As The Moon Sets', 'Night', 'Angel', 'We Are Made Of Fire (Sisyphus)' και 'Sudden Little Death' είναι τα κομμάτια που ξεχωρίζουν.

Tracklist:
01. As The Moon Sets
02. We Are Made Of Fire (Sisyphus)
03. Night
04. Sun
05. Angel
06. Moving Fast
07. Snake In The Sand
08. Mirror
09. Voices
10. Sudden Little Death

links:


Δεν υπάρχουν σχόλια: