Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Freebass το συγκρότημα του Peter Hook (New Order)


Στο τελικό στάδιο είναι η προετοιμασία των Freebass και την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου. Ο Peter Hook δήλωσε πως το project του θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο Μάρτιο ενώ θα συμμετέχουν και διάσημοι guest.
Για όσους δεν γνωρίζουν να τονίσουμε πως οι Freebass αποτελούνται από τρεις σπουδαίους μπασίστες που εδώ και κάμποσο διάστημα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους. Πρόκειται για τον Peter Hook (Joy Division/New Order), τον Mani (Stone Roses/Primal Scream) και τον Andy Rourke (Smiths).
Ο Hook λοιπόν τόνισε σχετικά, «Ή θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή θα τρελαθώ. Ειλικρινά έχω βαρεθεί να μιλάω γι΄ αυτό. Θέλω απλός να κυκλοφορήσω την μουσική μου». Ο 52χρονος μουσικός μάλιστα έδωσε και μία εικόνα για το πώς θα μοιάζει ο δίσκος, λέγοντας πως θα έχει στοιχεία απ΄ όλες τις πρώην μπάντες των μελών του συν σημάδια από reggae και soul.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα guest φωνητικά ενδέχεται να κάνουν ο Liam Gallagher (Oasis), o Ian Brown (Stone Roses), o Billy Corgan (Smashing Pumpkins), o Tim Burgess (Charlatans) και ο Bobby Gillespie (Primal Scream).
Αντιλαμβάνεστε πως είναι μία δουλειά που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: