Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Οι Truckfighters έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη




 

Ο Josh Homme χαρακτηρίζει τους Truckfighters ως “the best band that ever existed” στο ντοκιμαντέρ που φέρει ως τίτλο το όνομά τους και που κυκλοφόρησε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.
Οι Σουηδοί stoner rockers θα επισκεφτούν τη χώρα μας για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σκοπό να επιβεβαιώσουν τον τίτλο που τους απέδωσε ο “πολύς” κ. Homme. Καλεσμένοι της Ρ90, θα εμφανιστούν το Σάββατο 5 Μαΐου στο Six d.o.g.s και την επομένη στο Eightball club.
Οι Truckfighters τη χρονιά που μας πέρασε γιόρτασαν τα δέκατα γενέθλια τους, πραγματοποιώντας την πρώτη αμερικάνικη περιοδεία τους παρέα με τους Fu Manchu αλλά και κυκλοφορώντας το “Truckfighters Fuzzomentary” -πάρτε μια γεύση στο trailer που ακολουθεί παρακάτω- στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ίδιοι, αλλά και μέλη των Queens of the Stone Age, Kyuss, Fu Manchu, Valient Thorr, Witchcraft κ.α.
Οι Σουηδοί έχουν κυκλοφορήσει μέσα σε αυτή τη δεκαετία της ύπαρξής τους τρία άλμπουμ με πιο πρόσφατο το “Mania” του 2009 και στην Ελλάδα θα τους δούμε για πρώτη φορά φέτος.
Info:
Σάββατο 5 Μαΐου 2012: Truckfighters w/ Yellow Devil Sauce + Bombing the Avenue @ Six D.O.G.S, Αθήνα
Είσοδος: 15e
Ώρα έναρξης: 20:30
Προπώληση: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) & Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74 Εξάρχεια)
Κυριακή 6 Μαΐου 2012: Truckfighters w/ Craang + Dope Flood @ Eightball Club, Θεσσαλονίκη
Είσοδος: 15e
Ώρα έναρξης: 20:30
Προπώληση: Metropolis (Τσιμισκή 33), Musicland (Μητροπόλεως 102) & The Nephilim (Πατριάρχου Ιωακείμ 17)
Links:
truckfighters.com
myspace.com/truckfighters

myspace.com/fuzzorama





Δεν υπάρχουν σχόλια: