Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Tijuana Bibles - 'Wild River' [EP] (2014)


Οι Tijuana Bibles είναι οι Tony Costello ( φωνητικά / κιθάρα ) , Behn Cross ( μπάσο ), James Brannigan ( κιθάρα) και Mikey Dornan ( τύμπανα ). Γέννημα θρέμμα της Γλασκώβης, αλλά με περισσότερα κοινά με τα swampy blues της Λουιζιάνα, οι Tijuana Bibles είναι ένα γκρουπ που ο ήχος τους είναι μείγμα από grungy riffs και γεμάτο groove/blues ρυθμούς . Φρέσκοι ​​από το ντεμπούτο τους EP ' Wild River, το 2014 έχει ήδη δει το συγκρότημα να εντυπωσιάζει στο περίφημο The New Year's Revolution στο King Tut σαν support στους Deap Valley και να κερδίσουν μια υποψηφιότητα για το ”Best New Act” στα Scottish Alternative Music Awards.
Έχοντας παίξει μια σειρά από συναυλίες στη Σκωτίας τον Μάρτιο με περισσότερες ακόμη τον Απρίλιο και Μάιο στην πρώτη τους περιοδεία στην Αγγλία , καθώς και μια σειρά από εμφανίσεις σε festival που θα ανακοινωθούν σύντομα, μοιάζει με ένα αστρικό έτος για το συγκρότημα .
Μόλις την προηγούμενη βδομάδα οι Tijuana Bibles έχουν κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι, το εκπληκτικό “Toledo” για δωρεάν download αποκλειστικά στο www.tijuanabibles.co.uk
πριν από την κυκλοφορία του επόμενου single τους τον ερχόμενο Ιούνιο . Μυρίζει ουίσκι το “Toledo” ένα κομμάτι για bluesy ροκ μπαρ, που οδηγεί σε σταθερή υπνωτική βαθιά μπασογραμμή πριν καταλήξει σε ένα μπαράζ αδρεναλίνης .
Μπορείται να το ακούσετε εδώ: https://soundcloud.com/tijuanabibles/toledo-1

Tracklist
1 Wild River
2 Howlin' Moon
3 Last Of The Go Getters
4 Runnin' Red Fruit

Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια: