Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

The Blog Sound of 2012

Κάθε χρόνο το BBC κάνει μια λίστα με το τι πιστεύει ότι είναι "ο ετήσιος κατάλογος των συναρπαστικών νέων καλλιτεχνών που πρέπει να προσέξετε" – έτσι όπως ο κατάλογος έχει δημιουργηθεί από μια σειρά "tastemakers" της μουσικής βιομηχανίας. Το έχουν κάνει αυτό για χρόνια, και μάλιστα επιτυχημένα.
Τον περασμένο μήνα, 33 μουσικά blogs από την Βρετανία – συμπεριλαμβανομένων των Breaking More Waves, My Band Is Better Than Your Band, The Recommender, Music Fans Mic, God Is In The TV και άλλων φυσικά – (δεν πήραν μέρος τα blogs για την UK Hip-Hop/Grime/R&B/Soul) αποφάσισαν μαζί να δημιουργήσουν τη δική τους μακρά λίστα των καλλιτεχνών που πιστεύουν ότι θα κάνουν μεγάλη εντύπωση το 2012 και την ονόμασε "The Blog Sound of 2012" για να ανταγωνιστεί και να προσφέρει μια διαφορετική άποψη από την λίστα του BBC Sound of 2012. Η Guardian το ονομάζει "εναλλακτικές προτάσεις νέων ταλέντων".
Προηγήθηκαν ψηφοφορίες ανάμεσα σε πολλές προτάσεις, εδώ μπορείτε να ακούσετε μερικές: http://sevensevens.wordpress.com/blog-sound-of-2012/ και http://www.thebluewalrus.com/2011/12/05/blog-sound-of-2012/ και κατέληξαν σε 5.

Ιδού οι Top 5 καλλιτέχνες για το Blog Sound of 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια: