Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

IAMX – "Volatile Times" [2011]


Οι IAMX το ιδιαίτερο μελοδραματικό electro cabaret project του Chris Corner (κάποτε μέλος των Sneaker Pimps) μοναδικής live περσόνας, ενός από τους πιο χαρισματικούς frontmen που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Indie σκηνή, κυκλοφόρησαν νέα δουλειά.

Η νέα δουλειά έχει τίτλο Volatile Times κυκλοφόρησε στις 4 Μαρτίου του 2011 και είναι σαν ένα εκρηκτικό ψυχολογικό ταξίδι που εξερευνά θέματα διανοητικής και σεξουαλικής αστάθειας, τις διαστροφές της θρησκείας, την κοινωνικο-πολιτική άγνοια και την μουσική βιομηχανία, τουλάχιστον σύμφωνα με το press release...

Πρώτο single είναι το Ghosts of Utopia, ενώ στα πλαίσια της Fire and Whispers tour που ξεικινάει για την προώθηση του νέου δίσκου, θα έκανε στάση στην Αθήνα στις 2 Απριλίου, όμως μετατίθεται για τις 8 Μαΐου.

Ο ίδιος ο Chris Corner έστειλε μήνυμα στους Έλληνες οπαδούς του όπου απολογείται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη φωνή του λόγω σοβαρής λαρυγγίτιδας και τους ευχαριστεί για την αγάπη και αφοσίωση τους. Η συναυλία μεταφέρεται στις 8 Μαΐου και πάλι στο Gagarin205 και τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.


http://www.myspace.com/iamx

http://www.iamx.eu/

Tracklist:

01.
I Salute You Christopher
02. Music People
03. Volatile Times
04. Fire And Whispers
05. Dance With Me
06. Bernadette
07. Ghosts Of Utopia
08. Commanded By Voices
09.
Into Asylum
10. Cold Red Light
11. Oh Beautiful Town

Δεν υπάρχουν σχόλια: