Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

The Lines – "The Lines" [2010]


Οι The Lines είναι ένα τετραμελές συγκρότημα anthemic indie rock από το Wolverhampton, της Βρετανίας που αποτελείται από τους Dean Bate (lead κιθάρα), Dave "Paddy" O'Connor (Drums και Samples), Alex Ohm (φωνητικά και κιθάρα) και ο Danny Pease (μπάσο).

Κάνοντας μια τεράστια βάση πιστών οπαδών στη γενέτειρά τους Wolverhampton, The Lines Army όπως αποκαλούνται έχουν ταξιδέψει τόσο μακριά όσο η Νέα Υόρκη, η Μόσχα και η Αυστρία κατά τις τελευταίες συναυλίες που περιελάμβαναν διάφορες support εμφανίσεις για τους The Killers, Editors, The Maccabees, The Charlatans, Babyshambles, Jack Peñate, Athlete, Supergrass, Spiritualized, Ash και Ian Brown.
Τα τελευταία δύο χρόνια το όνομά τους ακούγεται όλο και πιο πολύ. Όπως δήλωσε και ο Robert Plant των Led Zeppelin "Δεν υπάρχουν πραγματικά πολλά καλά συγκροτήματα που βγαίνουν από το Wolverhampton, μόνο μία σπουδαία μπάντα που ονομάζεται The Lines"
Μετά την κυκλοφορία των singles Domino Effect, Half Dreams, Glorious Aftermath, El Matador ήρθε και η σειρά του πρώτου ομώνυμου άλμπουμ τους.
Οι The Lines συγκρίνονται πολύ με τους The Verve.


http://www.wearethelines.com/
http://www.myspace.com/wearethelines

Δεν υπάρχουν σχόλια: