Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Porcupine Tree @ Παρασκευή 10/9/2010 Principal Thessaloniki review











Όταν φτάσαμε στο Principal γύρω στις 9.30΄και βλέποντας τα αυτοκίνητα που είχε παρκάροντας πολύ μακριά, καταλάβαμε ότι είχε πολύ κόσμο και μπαίνοντας αντικρίσαμε ένα κατάμεστο Principal παρόλο που έπαιζαν στην πόλη μας την ίδια μέρα και οι Placebo στο Θέατρο Γής, ειλικρινά δεν το περιμέναμε.
Ο Steven Wilson και η παρέα του βγήκαν γύρω στις 10.30’ και τελείωσαν γύρω στις 12.45΄με ένα δεκάλεπτο διάλλειμα (έχοντας και ένα ρολόι στο video wall που χρονομετρούσε αντίστροφα) , ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό θεατή με ένα εκπληκτικό live καλύτερο και από αυτό που είδαμε πριν από 5 χρόνια στον Μύλο. Έπαιξαν παλιά κομμάτια, όπως το “Stars die” το πρώτο τους single του 1994, αλλά και κομμάτια από όλη την μουσική τους διαδρομή όπως το “Lazarus” “Fear of a blank planet”, “Way out of here” ¨The Blind House από τον τελευταίο τους studio album “The Indecent”.
Αποτελειώνοντας μας με το τελευταίο encore τους με τραγούδια από το album σταθμός στην πορεία τους “In absentia” και με το κοινό να τους αποθεώνει, σου έρχεται στο μυαλό η απορία μετά από αυτό το live τι άλλο να δεις καλύτερο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: