Κυριακή 2 Μαΐου 2010

The Builders and the Butchers - "Salvation is a deep dark well"


Μετακόμισαν από την Αλάσκα στο Πόρτλαντ του Όρεγκον για ν’ αφήσουν πίσω τους την παγωνιά και το ατελείωτο σκοτάδι. Εκεί στο έδαφος του Πόρτλαντ λοιπόν ανακάλυψαν τις νότιες ρίζες τους!!!Η μουσική των The Builders and the Butchers είναι σαν ένα βαθύ σκοτεινό πηγάδι, όχι το τρίγωνο που σπαταλούσαν λεφτά και ζωή οι παλιοί ναυτικοί όταν έπιαναν στεριά, μα το ίδιο ικανό να σε ξελογιάσει και να βυθιστείς μέσα του όσο το κοιτάς…το ακούς πιο σωστά.
Golden and green, Devil Town, Hands like roots, Down in the hole, Raise up your weary hands, Vampire lake και σταματώ εδώ με τα σφύζοντα απο δαιμονισμένο ρυθμό και ενέργεια highlight κομμάτια τους,γιατί θα απαριθμήσω ένα προς ένα όλα τα τραγούδια του δίσκου. Ο Chris Funk των Decemberists που επιμελήθηκε την παραγωγή μπορεί να σας διαβεβαιώσει επίσης για αυτό.
Οι The Builders and the Butchers αποφασίζουν να κυκλοφορήσουν μόνοι τους ένα live άλμπουμ στην αρχή της φετινής χρονιάς με τίτλο "Where the roots all grow"
http://www.myspace.com/thebuildersandthebutchers
Tracklist:
1. Golden And Green
2. Devil Town
3. Short Way Home
4. Barcelona
5. Hands Like Roots
6. Down In The Hole
7. Raise Up Your Weary Hands
8. Vampire Lake
9. The Wind Has Come
10. In The Branches
11. The World Is A Top

2 σχόλια:

saunterer είπε...

http://www.tranzistor.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=597:-the-builders-and-the-butchers-salvation-is-a-deep-dark-well&catid=41:reviews&Itemid=289

tranzistor.gr είπε...

http://tranzistor.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=597:-the-builders-and-the-butchers-salvation-is-a-deep-dark-well&catid=41:reviews&Itemid=274